Top Line Europa impreuna cu Cristi Pascu au fost gazdele evenimentului de lansare a noului brand de cosmetice dedicat barbatilor, American Crew. Invitatii VIP Andreea Berecleanu, Dana Savuica, Carmen Bruma, Anca Serea, Speak, Peter Pop, Silviu Pasca, Sophie, alaturi de presa si clientii salonului au avut ocazia sa testeze produsele intr-un mod interactiv.
Anul acesta, la a 15-a editie a celebrei competitii Behind the Chair, Stylist Choice, American Crew este votat Favorite Men's Line. Un brand iconic de ingrijire care vine in intampinarea stilului de viata al barbatului modern - un stil definit de lucrurile pe care acesta le face, le citeste, de care se bucura. Dar, si tinerilor sau adolescentilor cuceriti permanent de cele mai noi trenduri in hair style.
Invitatul special a fost Petru Zaharescu, fiul Andreei Berecleanu si al lui Andrei Zaharescu, un fan al produselor American Crew. Pentru eveniment acesta a pregatit un film, ce prezinta o dimineata petrecuta impreuna cu el si produsul lui preferat.
Salonul Cristi Pascu a fost alegerea perfecta pentru aceasta lansare, mesajul si valorile American Crew regasindu-se in povestea de succes si in viziunea stilistului, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati din Romania.
Vestimentatia modelelor a fost asigurata de brand-ul francez Louis Purple, un nume cu rezonanta in lumea fashion a barbatilor din toata lumea.
In Romania, colectia de produse American Crew cuprinde produse de ingrijire a parului, styling si barbierit.