KFETELE.RO: CUM ITI RECOMANDA CARMEN BRUMA SA SLABESTI! 5 LUCRURI PE CARE POTI INCEPE CHIAR DE MAINE!
Carmen Bruma a fost foarte grasa in adolescenta si deci stie ce inseamna sa vrei sa slabesti cu adevarat si cat este de greu de fapt.
Ea a recomandat fanilor cateva ponturi prin care pot ajunge intr-o forma de invidiat fara sa se infometeze sau sa tina vreo dieta.
Sa tii toata viata cure de slabire este nociv, frustrant si ineficient. Plecand de la acest adevar, experimentat personal, am ajuns la concluzia ca singura varianta viabila este sa nu-ti bati joc de metabolismul tau si sa faci tot ce poti pentru a-l determina sa functioneze cat mai bine. Iata cateva dintre obiceiurile care conduc in timp la un metabolism lent:
1. Postul negru tinut pana la apusul soarelui urmat de excese alimentare
2. Consumul constant (zilnic) de alimentele bogate in zahar si grasimi: prajituri, gogosi, produse de patiserie
3. Consumul constant de bauturi indulcite cu zahar sau fructoza
4. Sedentarismul
5. Consumul constant de alcool

CE POTI SA FACI:

1. Introdu miscarea in rutina zilnica
2. Mareste-ti masa musculara
3. Evita alcoolul, zaharul, grasimile
4. Bea suficienta apa (35 ml/kg corp)
5. Mananca de cel putin 3 ori pe zi alimente cu valoare nutritionala mare
6. Nu renunta la alimentele bogate in proteine animale, cu putine grasimi (peste slab, curcan) pentru ca au cel mai mare efect termic (organismul consuma o cantitate mare de energie pentru digestia si metabolizarea lor). Concret, din totalul caloric de 100 de calorii al unei bucati de piept de curcan, 30 de calorii consuma organismul pentru digestie si metabolizare, in final rezultand un aport energetic de doar 70 de calorii.
Sursa: wowbiz.ro