In aceasta vara, pentru prima data in Romania, bucurestenii o pot vedea si asculta live pe Suzi Quatro, prima femeie care a imbratisat chitara bas, devenind un adevarat rock star! Concertul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din capitala, pe 10 Iulie 2015!
Artista s-a nascut in data de 3 iunie 1950 in Detroit, Michigan, intr-o familie de muzicieni. Si-a facut debutul in trupa de jazz a tatalui ei ,,The Art Quatro Trio”. De la o varsta frageda a studiat pianul si percutia, iar la varsta de 14 ani s-a alaturat trupei ,,The Pleasure Seekers”, in care cantau si surorile ei - Arlene si Patti. In cadrul unui concert al formatiei a avut norocul sa-l intalneasca pe producatorul Mickie Most care i-a oferit acesteia un contract solo. Din 1971 incepe calatoria artistei catre faima!
In 1973 Suzi Quatro si-a lansat albumul de debut al carierei solo. Albumul contine 12 melodii printre care si Glycerine Queen”, Shine my Machine”, Official Suburbian Superman”, Sticks&Stones”, Skin Tight Skin” si Get Back Mama”, compuse de Quatro si Len Tuckey. Mike Chapmann, Nicky Chinn, John Lennon, Paul McCartney, Otis Blackwell, Elvis Presley si Johnny Kidd au contribuit la succesul albumului, prin intermediul pieselor compuse de ei: 48 Crash”, I wanna Be Your Man”, Primitive Love”, All Shook Up”, Shakin' All Over”, Can the Can”.
Piesa ,,Can The Can” compusa de Mike Chapmann si Nicky Chinn este primul mare hit al lui Quatro, hit ce s-a vandut cu peste 2 milioane si jumatate de copii in intreaga lume. Intre anii 1973 si 1980, cantareata a fost in topurile britanice nu mai putin de 101 saptamani si a vandut peste 55 milioane de inregistrari. Printre piesele de mare success ale acesteia se numara ,,48 Crash”, ,,Too Big”, ,,Devil Gate Drive”, ,,Daytona Demon”, ,,The Wild One”, ,,She's in Love With You”, ,,Mama's Boy”, ,,If you Can't Give Me Love”, ,,Rock Hard” si ,,Stumblin In” - piesa realizata in duet cu Chris Norman si care a ocupat un loc in topurile SUA in anul 1979.
Preturile biletelor pentru concertul din 10 Iulie 2015 sunt urmatoarele:
- 260 lei (categoria VIP)
- 210 lei (categoria 1)
- 175 lei (categoria 2)
- 140 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
Biletele pentru concertul din 10 Iulie 2015 se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!
Concertul SUZI QUATRO” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 10 Iulie 2015 si este organizat de Project Events.~~
https://www.youtube.com/watch?v=xYoogY-UGio
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro