iconcert.ro : Revelion 2015 in Piata Constitutiei din Bucuresti
Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 21:00, Primarul General Sorin Oprescu invita bucurestenii la petrecerea de Revelion HaHaHappy New Year!, care se organizeaza pentru a 7-a oara consecutiv in Piata Constitutiei din Bucuresti.
La evenimentul pe care-l organizam la trecerea dintre ani, imi doresc sa fim din nou impreuna, sa ne bucuram ca suntem sanatosi, sa cream o stare de bine, de prietenie. Sa ducem mai departe mesajul Poti sa iubesti, Bucuresti!
HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 va fi un spectacol inedit, gandit si construit ca o sarbatoare extraordinara a luminii. Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit si Anul luminii, astfel ca va excela atat prin reprezentatiile pregatite de catre artisti sau datorita scenografiei surprinzatoare, dar si prin tehnologia video si proiectiile grafice de ultima generatie.
Trecerea in 2015 va fi marcata printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show impresionant de artificii.
Pe scena HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 vor urca artistii HaHaHa Production: Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, DOC, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi. Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production: Loredana, Andra, Delia si Vama vor sustine spectacole de exceptie.
Concertele vor fi completate cu momente artistice incendiare, sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie; Freakquency - un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana; Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, cei care vor acapara Piata Constitutiei prin coregrafie si efecte speciale demne de Anul Luminii.
HaHaHappy New Year Bucuresti 2015 creaza o punte de legatura intre evenimentele de succes desfasurate in anul 2014, cu ocazia implinirii a 555 de ani de la prima atestare documentra a Bucurestiului - Bucuresti 555 - si intrarea orasului in Anul Luminii, 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente ce vor fi organizate in Capitala in urmatorii ani, in pregatirea candidaturii Bucurestiului la statutul de Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021.
Evenimentul va fi prezentat de Pavel Bartos si va fi transmis prin intermediul PRO TV si Acasa TV. Accesul la eveniment este gratuit.