Binecunoscuta prezentatoare TV si-a gasit echilibrul cu ajutorul coach-ului de dezvoltare personala pentru femei de succes, Loredana Latis. Intr-o societate in care femeile doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relatii, Adriana Bahmuteanu a gasit varianta perfecta pentru a le avea pe toate. Cu ajutorul unui program personalizat, aceasta a reusit sa-si intareasca increderea in fortele proprii si a invatat cum sa faca fata provocarilor pastrandu-si in acelasi timp starea de pozitivism si energia debordanta.

Adriana Bahmuteanu: "Este important sa ai langa tine un coach"

"Am cunoscut-o pe Loredana Latis la emisiune, iar prezenta ei tonica si povestea ei de viata m-au captivat. Coaching-ul este un curent care a luat amploare in ultimul deceniu in SUA, totusi, in Romania, se afla inca la inceput si este destul de greu sa gasesti un coach care sa te poata ajuta sa iti schimbi viata. Este foarte important sa ai langa tine un om precum Loredana Latis, coach pentru femei de actiune, asta pentru ca uneori, complesita de grijile cotidiene, poti cadea prada depresiei sau chiar mai rau de atat", a povestit Adriana.
Intrebata cum a ajutat-o coach-ul de dezvoltare personala, prezentatoarea TV a declarat: "Loredana Latis este o fire pozitiva, care reuseste sa vada lucrurile in profunzime. Felul in care analizeaza intamplarile si te face sa gasesti raspunsuri, cu siguranta sunt lucruri care te schimba. Daca m-ati intreba cum m-am schimbat dupa doar doua sedinte cu Loredana Latis, as spune ca acum am mai multa incredere in mine si nu mi-e frica de viitor pentru ca am puterea de a face fata oricarei provocari".

Loredana Latis: "Cand ai o problema poti apela la coach"

La randul sau, Loredana Latis a povestit ce inseamna coaching-ul pentru femei de actiune si cum a fost experienta alaturi de Adriana Bahmuteanu:
"Coaching-ul este un proces de autodescoperire care poate ajuta orice persoana sa realizeze ce isi doreste cu adevarat si sa actioneze in acest sens. Atunci cand ai o problema pe care nu o poti rezolva sau cand ai un obiectiv pe care nu stii cum sa il transformi in realitate, poti apela la coach. Acesta iti va crea spatiul necesar pentru a gasi solutii si te va ghida in acest sens prin intermediul unor intrebari la care numai tu ai raspunsul. Astfel, coach-ul iti va arata ca solutia o ai chiar tu!" a marturisit Loredana Latis.

In plus, aceasta a tinut sa adauge: "Adriana are o sensibilitate si adaptabilitate profesionala si emotionala foarte mare si ma bucur ca am ajutat-o sa aiba mai multa incredere in sine si sa nu ii mai fie frica de viitor. In plus, am avut si eu la randu-mi ce invata de la ea si anume faptul ca ceea ce gandesc trebuie sa fie echivalent cu ceea ce simt si implicit cu felul in care actionez. Aceasta este definitia mea pentru autenticitate, pe care cu totii dorim sa o atingem. Pe toti cei interesati ii pot indruma in acest sens prin programe individuale, sesiuni de grup, CD-ul meu "Cred. Simt. Actionez!" sau prin cursuri de formare profesionala la Academia de Coaching. Mai multe detalii despre activitatea mea si despre evenimentul pe care il voi organiza in data de 9 noiembrie, puteti gasi pe site-ul meu, http://www.loredanalatis.ro/".