In magazinele Trends by Adina Buzatu, se gasesc branduri in voga ale momentului, cu designeri rasfatati de presa internationala stau alaturi de branduri cu istorie care incepe tocmai in secolul 19, a caror experienta indelungata garanteaza calitatea.
In magazinele Trends by Adina Buzatu gasesti sfaturi scurte si la obiect care te vor ajuta sa devii mai constient de felul in care trebuie sa te porti cu hainele din sifonier. Transforma-ti garderoba intr-un aliat de nadejde.
Adina Buzatu nu este designer, ci stilist, iar specialitatea ei sunt tinutele masculine.


DOWNTOWN BOUTIQUE

Conceptul Trends s-a nascut odata cu deschiderea primului boutique situat pe Calea Victoriei 83-85 cu intrare din strada G-ral Berthelot. Spatiul a fost ales tocmai pentru ca, desi central si la indemana, este ferit de privirile curioase ale trecatorilor, astfel oferindu-ti intimitate si confort, pastrand totodata parfumul rafinat al protipendadei Bucurestene interbelice.
Designul magazinului nu este unul obisnuit. Spatiul permite expunerea a foarte putine obiecte, iar din acest motiv le-ar putea parea unora necomercial. Cu toate acestea, setul de obiecte vestimentare si accesorii expuse au rolul de a defini un concept al elegantei masculine pe care urmeaza sa il adaptam fiecarui client in parte
Atmosfera calda si personala din interior reuseste sa transforme stresul cumparaturilor intr-o experienta unica si placuta. De la mocheta tesuta din lana extrafina, la lampile create de un vestit designer italian, la tablourile pictoritei Elian alese special pentru magazin de catre Marian Ivan (galeriile Ivan) si pana la linguritele de argint ornate manual cu pietre, toate elementele de design interior incearca sa il introduca pe vizitator in miezul conceptului de eleganta, asa cum il vedem noi.
Calea Victoriei nr. 83-85

BANEASA BOUTIQUE

Cel de-al doilea magazin Trends by Adina Buzatu s-a deschis in aprilie 2008 in zona de nord a Bucurestiului, in Baneasa Shopping City, la parter, pe Fashion Street.
Clientii nostri erau obisnuti cu un anumit gen de servicii, iar noul magazin trebuia sa se ridice la inaltimea pretentiilor lor. Astfel, la fel ca si in boutique-ul din centru, aici vei gasi aceeasi atmosfera placuta, aceeasi mocheta pufoasa tesuta din lana, aceeasi intimitate data de plasarea canapelelor si a cabinelor de proba in partea din spate a magazinului si aceleasi servicii personalizate.
Magazinul din Baneasa Shopping City a devenit rapid un succes. Acest lucru s-a datorat clientilor nostri fideli care s-au bucurat ca, deschizand o noua locatie, urma sa fim mai aproape de ei.