Gheorghe Florescu va fi invitatul Iulianei Marciuc in emisiunea sa, "Destine ca-n filme", marti, 21 octombrie, de la ora 21.00, la TVR..
L-am reintalnit pe Gheorghe Florescu la Festivalul Ceaiului si al Cafelei organizat in Piata Universitatii, in acest week-end.
"Ma aflu la acest Festival al ceaiului si al cafelei si, desi se tine intr-un cort, la inceput am fost reticent si pe urma am acceptat. Am venit la acest festival cu cele mai reprezentative cafele ale mele: Sfanta Elena, Geisha Panama si Hawaii si brandurile mele: Divin, Sublim si Magnific. Pe 13 X 2013 am lansat pe piata ultimul meu brand: Divin, la invitatia dr. Avedis Carabelaian. El a declarat ca nu a baut aceasta cafea si a venit insotit de prof. dr. Vladimir Belis, medic legist si au fost incantati de cafeaua din magazinul meu. La data de 1 august 2014, in cinstea domnului Mugur Isarescu, pe care l-am considerat intotdeauna potrivit pentru a fi presedintele Romaniei, am lansat brandul Divin Suprem care e compus din 50% Geisha Panama si 50% Sfanta Elena. La acest capitol nu mai am nimic de adaugat la brandurile de cafea, dar, intre timp, ca urmare a unui vis neimplinit al meu, am insistat la producatorul din Sulawesi, Indonezia, care ne-a trimis doua butoiase cu cafea Toraja Seseam si pe care le-am vandut in 24 de ore, dar i-am facut fericiti pe clientii mei. E o cafea pe care o voi avea de Craciun", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Acesta va fi prezent la targul de Craciun organizat la Sala Dalles din Capitala si la targul de carte Gaudeamus, unde va avea la stand 10 cafele ale lumii.
"E in drum spre Romania un butoi cu 700 de kilograme Jamaica Blue Mountain, care ma va ajuta sa fac fata sarbatorilor de iarna. Inca din copilaria mea am citit o parabola care m-a marcat. Se refera la racul, stiuca si broasca. Fiecare dintre aceste trei fiinte avea drumul ei, dar ca urmare a unei flacari violet, au hotarat sa se intalneasca la o cafea Avedis Divin Suprem. In toamna asta ne vom astepta la o surpriza, pentru ca cele trei forte vor merge pe acelasi drum", a adaugat Gheorghe Florescu.