Euforiatv: Top 10 motive de ce femeile atragatoare NU isi gasesc barbat!
In jurul meu e plin de femei super inteligente, atragatoare si...singure. Femei care fac bani au casa si masina lor, dar nu au un barbat. Multe se intreaba de ce. Se uita la altele care-s mai urate si mai potolite la minte dar care au casnicii fericite. De ce?

1. O femeie frumoasa si desteapta de cele mai multe ori e si foarte pretentioasa. Din start putini sunt cei alesi.

2. Barbatul se declara atras de femeia cu creier bine atasat si independenta dar cumva el trebuie sa fie seful si cu o astfel de partenera e complicat.

3. Frumusetea atrage complimente si putini barbati apreciaza privirile intoarse non stop dupa femeia pe care ei o tin de mana.

4. Femeia emancipata nu prea vrea sa stea la cratita. Sau nu tot timpul. Cand conduci un business si ajungi seara tarziu acasa vrei ca barbatul sa te scoata la restaurant sau poate sa faca el o friptura, nu sa stea imbufnat ca frigiderul nu e plin de oale.

5. O femeie de genul asta trebuie mereu surprinsa pentru ca ea mereu poate alege intre tine si ea. Si s-ar putea in 99% din cazuri sa se aleaga pe ea. E genul de femeie care poate sa stea si singura, n-are neaparat nevoie de un barbat de care sa depinda.

6. Femeia frumoasa nu vrea neaparat langa ea un barbat frumos ci mai degraba unul charismatic care sa stie sa o puna in evidenta, sa o faca sa se simta la adevarata ei valoare.

7. O femeie de top nu va accepta langa ea un barbat mai slab intelectual sau fara ambitii.Poate la inceput, dar in timp va vrea un partener superior.

8. Daca el vrea copii, ea vrea sa stie ca va ramane pe primul loc in inima lui, va ramane mereu iubita nu doar mama copiilor. Si putini barbati stiu cum sa faca asta.

9. Barbatii sunt lasi. Nu imi plac generalizarile dar sa recunoastem ca ei sunt mai priceputi la fuga si la ziduri. Se sperie de sentimentele care ii fac sa isi piarda concentrarea si atunci devin atleti de performanta in cursa relatiei de dragoste.

10. Femeile frumoase, destepte si puternice cuceresc instant si lasa urme adanci in urma lor. De atatea ori am auzit de la barbati povesti de genul: " Am iubit o femeie...era atat de frumoasa si inteligenta...mi-a rupt inima! Nu mai vreau asa ceva! Si stau deoparte si nu se baga de teama ca-si vor pierde suflete si mai ales mintile.