SANDRA BULLOCK este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2013 - iunie 2014, au anuntat luni reprezentantii revistei FORBES.
SANDRA BULLOCK, in varsta de 50 de ani, s-a remarcat in ultimul an cu rolul din thrillerul SF "Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity", recompensat cu sapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron. Filmul "Gravity" a fost si pe placul spectatorilor si a obtinut incasari de 716 milioane de dolari pe plan mondial. Actrita americana, premiata cu Oscar in 2010 pentru rolul din drama "Povestea unui campion/ The Blind Side", a ocupat in topul de anul trecut pozitia a saptea.
Actrita JENNIFER LAWRENCE, eroina trilogiei "Jocurile foamei/ The Hunger Games", in varsta de 23 de ani, ocupa locul al doilea, pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 34 milioane de dolari. Locul al treilea a revenit actritei americane JENNIFER ANISTON, in varsta de 45 de ani, cu venituri de 31 de milioane de dolari obtinute in perioada mentionata.
GWYNETH PALTROW, in varsta de 41 de ani, a obtinut onorarii de 19 milioane de dolari si se afla pe locul al patrulea, in timp ce ANGELINA JOLIE, in varsta de 39 de ani, ocupanta primului loc din topul de anul trecut, se afla pe pozitia a cincea, cu venituri de 18 milioane de dolari.
TOPUL 10 al celor mai bine PLATITE ACTRITE de la HOLLYWOOD este completat de actritele CAMERON DIAZ (18 milioane de dolari), SCARLETT JOHANSSON (17 milioane de dolari), AMY ADAMS (13 milioane de dolari), NATALIE PORTMAN (13 milioane de dolari) si KRISTEN STEWART (12 milioane de dolari).