Jean Paler este unul dintre cei mai indragiti comedianti romani, dar viata lui e departe de a fi la fel de vesela ca pe scena. Jean Paler are in continuare mari probleme de sanatate, după preinfarctul suferit acum doi ani. De patru zile, se afla internat la sectia de cardiologie a spitalului judetean din Brasov.
La 51 de ani, Jean Paler are din ce in ce mai mari probleme de sanatate. Click! a aflat in exclusivitate ca actorul este internat in prezent. Acest lucru a fost confirmat si de artist.
"De patru zile sunt la spitalul judetean Brasov. Am o pneumonie severa. De mine are grija medicul Elena Bolescu. Doctorii fac tot posibilul pentru mine", a declarat Jean, pentru Click!
Jean Paler a suferit o operatie la inima in decembrie 2012. Atunci, in urma unui preinfarct, medicii i-au montat stenturi. Dupa aceasta interventie, actorul ar fi trebuit sa aiba grija de el, dar, cand a vazut ca prinde puteri, Jean s-a cufundat din nou in munca.
A plecat in turneu chiar si peste ocean, in Canada, dar a fost și pe Litoral, vara aceasta. Artistul a fost nevoit să faca aceste eforturi si pentru a strange banii atat de necesari pentru a-si putea permite medicamentele. 500 de lei trebuie sa cheltuiasca in fiecare luna pentru a-si lua reteta. Pentru că locuieste in Sinaia, singur, Jean nu a apelat la medicii din Capitala, ci a fost internat la Brasov.