AG Weinberger este gringo la infinit! La Ceainaria Infinitea din Cotroceni! O selectie unica de bijuterii muzicale pe care in Romania doar AG Weinberger ti le canta! Un concert de colectie, de fiecare data altfel.
AG Weinberger continua turneul de vara, poposind de aceasta data in cartierul Cotroceni, pe 1 septembrie, orele 20:00 la Salonul de carte si ceai, Infinitea, strada Dr. Grigore Romniceanu nr. 7.
Pentru cei care nu au avut inca sansa sa fie partasii unei destanuiri muzicale de forta si expresie artistica de inalta clasa, pentru cei care nu l-au ascultat pe cel mai important artist de blues al Romaniei, selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, dar si pentru cunoscatori...au acum ocazia de a-l vedea pe AG Weinberger, in recitalul extraordinar GRINGO la INFINIT, luni, 1 septembrie, orele 20:00 la Ceainaria Infinitea.
Compozitiile originale isi fac loc printre temele muzicale ce apartin anii ‘20, ’30 si pana astazi. AG Weinberger in GRINGO la INFINIT nu doar reinventeaza si recreaza muzica, ci o sintetizeaza aproape visceral in propria sa cromatica sonora.
Infinitea - Salon de carte si ceai, str. Dr Grigore Romniceanu nr.7 (in prelungirea parcului Romniceanu)
Rezervari la telefon 0723 175 300