spynews.ro: Cea mai grea noapte a Mihaelei Radulescu, petrecuta in casa fostului sot! Vedeta isi conduce astazi tatal pe ultimul drum

Vestea ca i-a murit tatal a cazut ca o secure in viata Mihaelei Radulescu, vedeta resimtind din plin durerera pierderii unui parinte, o suferinta care nu poate fi comparata cu nimic altceva. Astazi, starul Tv isi conduce tatal, pe Florin Tiganu, pe ultimul lui drum.
Dupa o lupta indelungata si o suferinta pe care a incercat sa o suporte cu stoicism cu boala cumplita de care suferea, Florin Tiganu, tatal Mihaelei Radulescu, a fost, intr-un final, invins de maladie, iar acum, dupa ce a murit, i-a lasat pe cei dragi lui sa isi planga durerea pierderii suferite.
Dupa o noapte petrecuta, printre lacrimi, in casa fostului ei sot din Izvoranu, loc in care, de-a lungul timpului a avut parte de momente minunate alaturi de Elan Schwartzenberg si fiul lor, Ayan, Mihaela Radulescu, vizibil obosita si deprimata, imbracata in negru, a pus la punct ultimele detalii ale inmormantarii tatalui ei. Totusi, putin cocheta, dupa ce a aranjat detaliile necesare, Mihaela Radulescu s-a aranjat putin in fata oglinzii si si-a sters lacrimile adunate in coltul ochiului, revenind apoi la dicutiile cu privire la inmormantarea celui care i-a fost tata si a educat-o in cel mai spartan mod cu putinta.
"Viata ne da de toate la trait, tuturor si uneori ne e al naibii de greu sa ne bucuram de lucrurile simple, cand o durere sau un necaz ne umple sufletul. Dar, mergem mai departe si peticim sufletul cu tot ceea ce ne face sa zambim, nu-i asa?", a scris fosta prezentatoare TV pe Facebook, dupa ce i-a murit tatal, dovedind astfel ca, desi suferinta pierderii tatalui sau este una crunta, se asteapta ca, odata cu trecerea timpului, sa depaseasca acest momente dificile.