Click.ro (un articol de Tatiana Solomon) informeaza: Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan. Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor.
Fata lui Adrian Enache are mult de tras, atat psihic, cat si fizic, in urma atacului prin care a trecut pe 5 iulie. Avocatul tinerei, Katia Cicală, a depus noi cereri la Parchet, deoarece aceasta are de suferit de pe urma incidentului.
"Am depus cerere la Parchet, intrucat starea de sanatate a Dianei, in continuare nu este una buna... in sensul ca sanul drept si-a modificat forma, suferind o retractie cauzata de plaga injunghiata.
In plus, sunt afectate doua degete de la mana dreapta. Degetul mijlociu nu il poate indoi, iar aratatorul nu are simt tactil, fiind amortit in jumatatea superioara. Din acest motiv, am solicitat o reexaminare medico-legala", a declarat, pentru Click!, avocatul Katia Cicala.
Parintii tinerei au cerut si o expertiză de specialitate pentru tentativa de omor si totodata trag la raspundere firma care l-a angajat pe portar. "Tot ieri (marti - n.r.) am depus o cerere prin care am cerut efectuarea unei expertize privind stabilirea timpului in care s-ar fi putut produce decesul partii vatamate, daca nu ar fi beneficiat de interventia medicala. Daca procurorul admite cererea de efectuare a expertizei, urmeaza sa se calculeze volumul de sange pierdut, pe minut, la fiecare plaga taiaa. Iar prin cumularea volumului urmeaza a se afla in cat timp putea muri victima, daca nu primea ajutor", precizeaza Katia Cicala.