"Noua colectie TeX, exclusiv la Carrefour, prezinta solutii lejere de vara pentru intreaga familie. Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plaja sau iesiri in aer liber, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea tesaturilor", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania, care este si pasionata de moda.
Liniile noii colectii - TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware - sunt perfecte pentru orice moment al zilei.

TeX by Carrefour... fii fashion, fii chic!
Inovatia, noutatea si pretul, toate se regasesc sub acelasi nume: TeX.

O marca mereu la moda

Creatia gamei TeX este asigurata de o echipa formata in Spania, din 13 creatori si 5 stilisti, care concentreaza toata expertiza necesara pentru a asigura in mod constant inscrierea temelor colectiilor, in tendintele internationale din moda. De asemenea, marca TeX propune un stil de viata, confort si ilustreaza filosofia comuna tuturor hipermarket-urilor Carrefour, si anume: cea mai buna calitate!
Marca TeX este adaptata pietei din Romania, venind in intampinarea dorintelor clientilor sai cu produse de calitate, usor de intretinut si mereu la moda.

Stilurile propuse de TeX sunt:

TeX Basic - tinute de zi, comode, ce includ: pantaloni, tricouri, camasi, jachete
TeX Casual - o categorie pentru persoanele mai putin formale, ce cauta confortul
TeX Sport - produse sport, cu o calitatea ridicata a materialelor: tesaturi anti-pespirante si rezistente la uzura
TeX Lenjerie - gama de lenjerie se adreseaza atat femeilor, barbatilor, cat si copiilor, din materiale de o calitate superioara, in culori vii si modele atractive
TeX Nightware (pijamale) - imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil
TeX Baby Colectia TeX pentru copii si bebe reprezinta intotdeauna o provocare interesanta pentru noi, din dorinta de a crea haine rezistente, usor de intretinut, dar in acelasi timp frumoase.
Alegem materiale placute si o cromatica vesela, atfel incat cei mici sa poarte cu drag hainutele TeX!
Masuri potrivite, materiale calitative si imprimeuri nostime reprezinta universul TeX pentru copii si bebe.

Calitate controlata

In atentia specialistilor Carrefour stau in mod special: calitatea materiilor prime, soliditatea cusaturilor, rezistenta culorilor, caracteristicile antiscamosare si impermeabilitatea materialelor, respectarea marimilor standard, precum si stabilitatea dimensiunilor imbracamintei in procesul de intretinere. Calitatea produselor este in permanenta controlata prin teste efectuate in laboratoare speciale proprii Carrefour, fiind conforma standardelor internationale ISO.

Un demers etic si responsabil

Carrefour isi selecteaza furnizorii in functie de gradul lor de specializare si de aderarea lor la regulile sale de etica. Carrefour impune furnizorilor, printr-un caiet de sarcini strict, ca materiile prime sa nu contina coloranti pe baza de azot si metale grele peste cantitatile maximale permise, pentru a nu dauna mediului inconjurator. Totodata interzice furnizorilor folosirea produselor de finisare, utilizate in mod curent in industria textila, care sunt cancerigene si nefaste organismelor vii.

TeX inseamna respectarea mediului

Respectarea mediului este una din conditiile obligatorii pe care Carrefour le-a publicat in Manualul de Ecologie al grupului si prin care sunt specificate produsele interzise sau cantitatile maximale de substante ce pot fi continute de produsele Tex. Oamenii de stiinta au demonstrat ca o serie de produse precum colorantii, metalele grele sau alte produse de finisare utilizate in mod curent in industria textila sunt cancerigene sau nefaste pentru organism sau mediul inconjurator. Respectarea manualului de ecologie este controlata in mod continuu de un laborator exterior din Belgia, cu care grupul Carrefour lucreaza atat la nivel calitativ cat si la nivel ecologic. De asemenea in gama TeX nu veti gasi produse din piele naturala ci doar inlocuitori din piele ecologica.
In privinta ambalajelor produsele Tex, acolo unde este posibil, sunt din carton reciclabil.