Simpaticul Agent Vip a facut echipa cu Raluca Moianu sambata, la Coffeol, unde au desemnat impreuna castigatorul unui premiu constand in cafea pentru tot restul anului.
In fiecare zi a saptamanii trecute, Brancu a dat indicii pe Facebook cu privire la cuvantul care ar aduce marele premiu. Sambata, ultima litera a parolei, s-a regasit inscrisa pe unul dintre paharele de cafea ale brandului. Se pare ca litera "L" i-a adus Anei Maria Teodorescu cafea pentru tot restul anului, alaturi de o persoana draga.
"Imi place sa fac bucurii oamenilor, iar acest concurs Coffeol cu siguranta a facut-o fericita pe castigatoare. Chiar eu am scris literele pe paharele de cafea, pe care le-am impartit alaturi de Raluca Moianu celor prezenti. O singura litera era cea care completa parola si a adus unei ploiestence marele premiu. Va asteptam sa participati si la urmatoarele concursuri Coffeol", a marturisit Cristi Brancu.
In deschiderea evenimentului, pentru un plus de savoare, publicul a fost rasfatat cu un concert live, sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea.
Coffeol Ploiesti reprezinta un nou concept ce isi doreste sa sublinieze acea celebrare a simturilor pe care o ai atunci cand iti savurezi cafeaua sau ceaiul intr-un mediu relaxant si primitor, dar in acelasi timp sofisticat.
Coffeol Ploiesti aduce bucurie lumii... ceasca, cu ceasca.