Cristina Siscanu, de la Kanal D, sotia lui Madalin Ionescu, are propriile secrete de frumusete care o ajuta sa se mentina in forma in fiecare zi.

1. Buna, Cristina! Ce ritualuri de frumusete ai?
- Am niste ritualuri pe care incerc sa le aplic in fiecare zi, pe unele saptamanal. Folosesc foarte mult sarea in apa din cada si incerc sa cumpar o sare de calitate mai buna si care sa nu fie colorata. De multe ori, daca sunt extrem de obosita si fac o baie de un sfert de ora, 20 de minute, simt cum mi se duce oboseala din corp. Asta ar fi pentru relaxare. De asemenea, folosesc malaiul pentru fata. O curat o data pe saptamana cu malai. Este foarte bun ca scrub. Iti exfoliaza pielea, ti-o ia pe cea moarta de fata, este cel mai bun, mai bun decat orice masca din comert. Imi umezesc fata si iau malai pe degete. Nu apas foarte tare pe fata. Tin foarte mult sa-mi hidratez si pielea corpului. Incerc sa fac acest lucru si seara si dimineata.
- Nu folosesc lotiuni de corp scumpe. Folosesc de la Gerovital, Gerocosen. Mai am si cate o crema mai deosebita cu un miros mai deosebit sau cu sclipici, pe care le folosesc in anumite ocazii.
2. Faci si sport?
- Mai nou m-am apucat de Kangoo Jumps. De doua saptamani merg la Kangoo Jumps, desi am tot ezitat. Mi-am comandat ghete pentru ca am zis ca este o investitie buna. Am tot ezitat pentru ca am citit pe internet tot felul de zvonuri cum ca iti strica articulatiile si spatele. Am zis sa merg o ora sa vad cum e. Mi-a placut foarte mult, am transpirat foarte mult, am aflat ca este singurul tip de aerobic care arde aproape 1000 de calorii si am simtit dupa prima sedinta o tonifiere a muschilor. Mi-a placut foarte mult si mi s-a parut ca ora de aerobic a trecut foarte repede. Dupa primele trei ore chiar a inceput sa imi placa. Vreau sa incerc sa merg de trei ori pe saptamana. Sper sa ma tin pentru ca am un program foarte aglomerat, de dimineata pana seara, chiar si 12 ore pe zi.
3. Ai tinut vreodata dieta?
- Am tinut tot felul de diete. Acum cinci ani, inainte de a ma casatori, eram intr-o forma fizica de care eram multumita. Apoi, dupa ce m-am casatorit, atat eu cat si sotul meu, ne-am ingrasat. Ne-am relaxat, mancam noaptea la 3. Aveam obiceiuri nesanatoase si nepotrivite. Dupa aceea m-am ingrasat cam vreo 7 kilograme. Mult! A trebuit sa gasesc tot felul de diete ca sa dau jos kilogramele. Mergeam la sport, mi se facea foame, nu reuseam sa gasesc un echilibru intre alimentie si exercitii. La un moment dat am incercat si celebra dieta Dukan. Intr-adevar, am pierdut mai multe kilograme, insa le-am pus la loc pentru ca atunci cand am revenit la mediul de viata anterior, m-am ingrasat la loc.
Dieta minune a fost detoxifierea, facuta intr-un centru la Bodrum, celebrul centru la care a fost si Andreea Marin. Intr-o saptamana, cat am baut sucurile acelea, combinatii dintre fructe, frunze verzi si legume special alese, am scapat de aproape 5 kilograme intr-o saptamana. Nu mi-a fost foame, m-am simtit bine. Revenind in tara am reusit sa ma mentin, mai mult, am mai slabit un kilogram. As mai vrea sa dau inca doua-trei ca sa am loc sa mai mananc cate o prajitura pentru ca dulciurile sunt slabiciunea mea. Mi-am impus sa nu mananc dulciuri in timpul saptamanii, ci doar in weekend. Incerc sa includ frunzele verzi in alimentatie. Nu mai mananc carne de trei luni de zile. Dar am ale alimente din care sa imi iau proteine.