La 40 de ani, Gwyneth Paltrow, detinatoarea unui Premiu Oscar si a altor numeroase premii si nominalizari, a dezvaluit secretele corpului sau slab si bine definit celor de la dailymail.co.uk.
Actrita este cunoscuta pentru dieta sa stricta si pentru antrenamentele sale riguroase si, la cei 40 de ani ai sai, nu are niciun rid sau pic de celulita pe corpul sau. Cum resuseste?
Gwyneth este un fan al antrenoarei de fitness Tracy Anderson, printre ale carei cliente se numara si Shakira sau Madonna. Ea dezvaluie ca, de cand a inceput sa lucreze cu Tracy, corpul sau s-a modificat: "Cand am inceput sa lucrez cu Tracy, imi era greu sa-mi gasesc motivatia. Ea m-a sfatuit sa ma gandesc la exercitiile pe care le faceam ca la un automatism similar cu spalatul pe dinti, pentru a evita sa-mi distrag atentia. Acum, sportul este parte din viata mea."
In ceea ce priveste dieta artistei, Gwyneth Paltrow, care urmeaza o dieta macrobiotica, spune ca programarea unei detoxifieri este foarte importanta.
Dupa un program extenuant si o lipsa de grija fata de ea insasi, acum 2 ani, actrita de la Hollywood s-a simtit foarte obosita si a lesinat, fiind diagnostincata ulterior cu anemie si deficienta de vitamina D. De asemenea, starea sa de stres era la cote alarmante.
Doctorul i-a recomandat o dieta, din care a exclus cafeaua, alcoolul, zaharul, ouale, cereale, carnea si alimentele procesate, pentru a ii curata intregul organism si pentru a o ajuta sa se refaca - ceea ce Gwyneth recomanda tuturor.
Cu toate astea, ea avertizeaza asupra detoxifierii: "Am tinut si eu o cura de detoxifiere pe baza de sucuri naturale de fructe cand aveam 20 de ani, de la care am avut halucinatii dupa 10 zile. Atentie: un suc detoxifiant iti poate distruge metabolismul si poti acumula kilograme in plus ulterior."
Gwyneth Paltrow e fan sosuri pentru salate sanatoase, preferatul sau fiind un sos facut in casa: iaurt de capra, jalapeno (ardei iute mexican), coriandru si miere. Odata facut acest sos, ea il tine in frigider si-l foloseste intreaga saptamana la salate sau pui.
Cand vine vorba de monitorizarea greutatii, starul de la Hollywood este de parere ca este mai bine sa te masori cu centimetrul decat pe cantar, acesta din urma ducand la o stare de rusine si vina.
Desi considera ca dieta sanatoasa si echilibrata este cheia, Gwyneth admite ca iti mai poti programa cate un rasfat din cand in cand. "Mai beau un pahar de vin si o tigara Sambata seara. Iubesc aceste momente pentru ca sunt cantitatea suficienta de rasfat. Echilibrul te mentine in priza. Pana la urma, trebuie sa-ti traiesti viata", concluzioneaza actrita.