Ce: "Mi-e sete de tine" Tour este primul turneu al baietilor de la Alb Negru, care se va desfasura in 14 orase. De asemenea, special guest in acest turneu este Ralflo.
Unde: 28 februarie - Falticeni, Club Ebony
1 martie - Barlad, Restaurant Alona
7 martie - Sf. Gheorghe, Club Energy
15 martie - Alba Iulia, Club Stage
28 martie - Timisoara, Club 30
Lista concertelor va continua, iar noi va vom tine la curent cu informatiile.
https://www.facebook.com/albnegruoficial
https://www.facebook.com/SprintMusic

Cum vor fi concertele?

Pentru acest turneu, Andrei si Kamara au ales un repertoriu diversificat, care include piesele cu care si-au facut un nume pe piata muzicala ("Noi doi", "Charisma", "Colegi de camera"), dar si piese pe care nu toata lumea le cunoaste. De ce? Pentru ca Alb Negru doreste sa isi surprinda publicul cu fiecare ocazie, si fiecare concert sa fie unic in felul sau.
Alb Negru este una dintre cele mai iubite si cunoscute trupe din Romania. Piesele lor demonstreaza ca pentru ei nu exista limite in muzica.
Andrei si Kamara se reinventeaza cu fiecare piesa. In cei peste zece ani de existenta a trupei, baietii au scos hit dupa hit. Tocmai de aceea, publicul i-a rasplatit asa cum se cuvine, atat la show-urile lor, cat si la vanzarile celor patru materiale discografice pe care le-au lansat pana acum.
Baietii au castigat definitiv inimile romanilor prin piesa "Mi-e sete de tine", care a fost castigatoare a premiilor "Best Song" si "Best Pop" la Media Music Awards 2013. La inceputul acestui an, trupa Alb Negru revine in forta cu un nou single de succes, intitulat "Dubii".
Ralflo a fost cunoscut de catre publicul larg datorita colaborarii cu Alb Negru & Rares pentru piesa "Mi-e sete de tine", castigatoare a premiilor "Best Song" si "Best Pop" la editia 2013 a Media Music Awards. De asemenea, a colaborat cu JerryCo, Tudor Chirila si Keo.