Actrita si regizoarea Delia Antal a inceput noul an in forta. De cand s-a mutat in cartierul select Nothing Hill din Londra a descoperit acolo, la doi pasi de casa ei, o sala de fitness exclusivista, asa ca s-a inscris imediat la cursuri de yoga, cycling si Power Plate. Pentru ca trebuie sa fie mereu in forma si sa arate impecabil, caci oricand se poate ivi un rol important intr-un film, Delia se mentine cum poate mai bine.
Si-a angajat si un antrenor personal si e hotarata sa lucreze la sala si sa-si recapete tonusul bun, pentru a reveni la corpul de sportiva din liceu. Pentru asta a renuntat si la lactate, caci carne nu mai are voie deloc sa manance, si se hraneste doar cu salate, fructe de mare si multe vitamine. Cu aceasta ocazie, tot mergand la sala, actrita a descoperit si prin ce metoda poate scapa de celulita, dar si cum sa isi intareasca fesierii. "Mi s-a spus sa mananc ca o regina dimineata, ca o printesa la pranz si ca un om obisnuit - seara. Asta ca sa ma mentin mereu in forma, adaugand la meniu si mult sport", spune regizoarea filmului "D’ORA".
"Cycling-ul si yoga sunt cele mai importante, combinatia in voga acum la Londra. Daca iti iei un antrenor personal atunci cand mergi la sala, acesta iti recomanda in mod special sa mergi la cursuri de cycling si apoi la yoga. Eu merg la o sala exclusivista din cartierul select in care m-am mutat, Nothing Hill. Mi-am propus sa incep anul nou in forta si sa fac sport mult. La sala merg in cursul saptamanii, de doua ori, pentru ca nu-mi place sa fie aglomerat. Fac yoga pentru relaxare si cycling pentru ca mi-a recomandat antrenorul meu personal aceasta activitate fizica. Astfel, consum caloriile si ma ajuta sa slabesc, elimin toxinele, imi intareste inima, ma ajuta sa socializez mai mult, dar cycling-ul e benefic si pentru ca ajuta la eliminarea stresului, dar intareste si muschii gambelor si fesierii, iar noi femeile ne dorim sa avem un posterior bine lucrat. In plus, e important pentru ca ajuta la combaterea celulitei, datorita efectului pozitiv asupra circulatiei", mai adauga actrita Delia Antal, care isi modeleaza silueta si cu aparatul de vibromasaj Power Plate, solutia revolutionara din domeniul fitness si wellness.