Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie.
Intrarea este libera!
Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii.
"Imoportam bijuterii din argint din Thailanda! Sunt modele unicat. Bijuteriile sunt din pietre semipretiopase din India, Thailanda, Africa de Sud. Sunt si scumpe, dar si accesibile!", ne-a spus Beatrice Mistodinis.
Daca o pereche de cercei din argint cu tortite costa 10 RON, un colier din argint cu model deosebit costa 2.500 RON.
Beatrice Mistodinis e pasionata de bijuterii, pasiune pe care o mostenesc si cei trei copii ai sai: Cristiana Marie, Vlad si Phillipe, pe care aceasta ii creste singura.
Tot la standul lor mai gasiti si: bijuterii cu pietre semipretioase si bijuterii pentru rockeri, dar si cu simboluri ezoterice, modele unicat si designuri speciale, miniaturi din argint, cutiute, pandantive foto, un pahar din argint (la 650 RON).
"Copiii mei merg in Thailanda de la sase luni! Toti trei sunt pasionati de bijuterii, ca si mine", a mai spus Beatrice Mistodinis.