In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 - 19.00.
Intrarea este libera!
Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase. Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Cele mai misterioase, stralucitoare si unice esantioane de minerale adunate din intreaga lume: Rusia, America, Australia, Iran, China, India, Brazilia .... bijuterii din metale nobile cu pietre pretioase si semipretioase aflate in tendinte (smarad, rubin, safir) si mai ales cele mai originale obiecte de decor, vor fi prezentate ca parte a colectiei toamna-iarna." In materie de moda si amenajari, sezonul toamna -iarna 2013 este deja marcat de stralucirea si bunul gust oferite de cristale si pietre semipretioase. La Oradea vom aduce in exclusivitate ultimele noutati in materie de bijuteri." Francisc Covaci -Organizator Mineral Expo Sibiu.
Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: bijutieri , artisti hand made, cunoscatori ai tainelor cristaloterapiei si chiar mineralogi. Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare , expozantii impun prin pricepere, maiestrie, eleganta si minutiozitatea detaliilor. Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos.
Informatii:
0728-495.346
www.mineralexpo.ro
[email protected]