eva.ro : Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie

Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
In cadrul emisiunii, Teo a dorit sa afle de la Mihaela Radulescu daca in viata ei are loc un alt barbat, iar raspunsul Mihaelei i-a facut pe multi sa se intrebe daca aceasta mai are o relatie cu Dani Otil. "Acum am o intrebare de tabloid. Daca toti barbatii se uita la tine, e vreunul care are o sansa?", a intrebat-o Teo pe vedeta. "De la o vreme, da", a fost raspunsul oferit de Mihaela Radulescu.

Contactat telefonic de reporterii de la ziarul "Ring", Dani Otil nu a dorit sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu Mihaela Radulescu. "Imi pare rau, dar nu ati sunat persoana potrivita. Nu va pot ajuta cu informatii pe acest subiect. Intrebati-ma de motoare, de sport, dar despre asta chiar nu pot sa vorbesc", a spus realizatorul de la Antena 1.

Pe langa declaratiile facute de cele doua vedete, tabloidele au mai scris ca Mihaela Radulescu nu s-a intalnit deloc cu Dani in perioada pe care aceasta a petrecut-o in Romania. Imediat dupa emisiunea lui Teo, ea s-a dus direct la un hotel din centrul Bucurestiului, unde s-a cazat. Mai mult de atat, Mihaela a preferat sa iasa fara Dani Otil la un restaurant de fite din nordul Capitalei, acolo unde a fost surprinsa in compania mai multor prietene. In dimineata urmatoare, vedeta a plecat de la hotel direct la aeroport, destinatia ei fiind Monaco.

Informatiile potrivit carora Dani Otil si Mihaela Radulescu nu ar mai forma un cuplu vin la doar o luna de zile dupa ce jurnalistii de la Spy News notau ca cele doua vedete se iubesc mai mult ca niciodata.
Dani si Mihaela fusese la inceputul lunii august surprinsi de paparazzii atunci cand s-au retras intr-un colt de natura si au impartit un fotoliu. Dani Otil s-a asezat confortabil in el, tinandu-si picioarele pe unul din spatare, astfel incat iubita lui sa se cuibareasca langa el. Dani Otil nu a scapat-o din ochi si pur si simplu o sorbea din priviri.

Mai mult de atat, in luna mai a acestui an, paparazzii de la Click au surprins-o pe Mihaela Radulescu in noua casa a lui Dani, din Corbeanca, in tabloid aparand informatii potrivit carora cei doi iubiti s-au mutat impreuna.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Carmen Harra chiar afirma ca Dani Otil nu este barbatul alaturi de care Mihaela Radulescu va ramane pana la adanci batraneti. "In viata ei sunt multe conflicte, multe vorbe aruncate-n vant. Este o fata desteapta si intuitiva. Nu se va mai casatori si nici nu-i recomand sa mai faca acest lucru", a spus Carmen Harra, care a adaugat ca Mihaela ii va cuceri inima unui barbat mai in varsta decat ea, care este un om de afaceri strain.

Carmen Harra a facut aceste afirmatii dupa ziua de nastere a lui Dani Otil, care a fost pe 24 august si pe care vedeta de la Antena 1 nu a petrecut-o alaturi de Mihaela Radulescu. Atunci, in presa aparuse informatii ca Dani si-ar petrece ziua de nastere alaturi de Mihaela, in Turcia. Daca la implinirea a 33 de ani, Dani a fost la un concurs de motociclism, Mihaela s-a distrat alaturi de o prietena.