In Rotonda Parcului Lumea Copiilor din Sectorul 4: "Remember Cenaclul Flacara - Adrian Paunescu -70"

Sambata, 20 iulie a.c., in intervalul orar 19 :00 - 23 :30, Primaria Sectorului 4 a organizat un eveniment cultural - artistic deosebit, menit sa marcheze 70 de ani de la nasterea poetului Adrian Paunescu si 40 de ani de la infiintarea Cenaclului FLACARA.
Sub genericul "Remember Cenaclul Flacara - Adrian Paunescu - 70", in Rotonda Parcului Lumea Copiilor a renascut spiritul fenomenului cultural al anilor ‘80, manifestare devenita o miscare la nivel national.
Versurile poetului care "a iubit valorile", fiind de parere ca "avem valori cu care putem concura lumea intreaga!‘‘, au reinviat in inimile celor care au crescut, au simtit si au trait in spiritul "generatiei in blugi".
Evenimentul a reunit recitaluri ale artistilor care, transpunand pe portativ poeziile lui Adrian Paunescu, au prilejuit o incursiune in timp, dedicata atat celor care au inca nostalgia acelor vremuri, amintindu-si repertoriul folkistilor sau fosnetul paginilor almanahului "Flacara", cat si generatiei tinere, fata de care avem datoria de a scoate din uitare adevarata muzica, cea care a facut istorie.
Pe scena au urcat Doru Stanculescu, Mircea Vintila, Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Zoia Alecu, George Nicolescu, Emeric Imre, Cristian Buica, Vasile Mardare, Maria Gheorghiu, Evandro Rossetti, cat si fiul poetului, Andrei Paunescu, alaturi de trupa "Totusi".
Iubitorii de muzica si poezie au petrecut impreuna o seara memorabila, dedicata personalitatii poetului care, prin lira sa, cu forta versului, a reusit sa reuneasca in juru-i intreaga suflare a iubitorilor de poezie.

(Sursa : ps4.ro)