cancan.ro : Cea mai grea lovitura din viata lui! Nici CANCERUL nu l-a daramat asa! "Cat de nemernic trebuie sa fii?" A primit vestea in spital
E unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania se afla internat in spital de mai bine de o saptamana, insa boala nu e cea care l-a facut sa sufere, ci faptul ca a ramas fara cel mai scump lucru din viata lui.
Szoby Cseh sufera de cancer de anul trecut, iar starea lui s-a inrautatit in urma cu cateva zile. Este internat in spital si urmeaza un tratament sever, dar nu a renuntat niciodata la speranta, la viata.
Azi insa, cascadorul a primit o veste care l-a fulgerat. Actorul avea o sala in sectorul 3, unde le dadea lectii de cascadorie copiilor fara adapost. Dragostea sa pentru cei neajurati a impresionat o tara intreaga, iar Szoby s-a luptat ani la rand pentru ca primaria sa nu-i ia sala. Lupta insa a luat sfarsit azi, caci Primaria Sectorului 3 a pus sechestru pe sala.
Mai mult, pentru ca au crezut ca nu e suficient sa ii anunte rudele, Primaria Sectorului 3 a trimis un curier la spital pentru ca actorul sa primeasca aceasta veste. Parca au tinut mortis! Nici faptul ca era bolnav de cancer si ca singura lui bucurie era sala in care isi antrena copiii nu a mai contat.
Cea care a facut public acest anunt a fost actrita Carmen Tanase, care si-a exprimat supararea.
"Probabil stiti ca Soby avea o scoala de cascadorie pentru copiii si tinerii napastuiti de soarta si de sistem! Si stiti si ca el este acum internat la spital, cu o boala grea! Ei bine, astazi, primaria sect 3 i-a luat sala! Si, ca sa fie siguri ca lovesc cum se cuvine, au trimis un curier LA SPITAL! Soby este distrus! Era proiectul sufletului sau! Cit de nemernic sa fii sa faci asa ceva unui om? Nu mai vorbim de faptul ca Soby chiar a facut ca numele tarii asteia sa se faca auzit si mai departe de granite! Cum,ma,sa te duci la spital cu hirtia? Subspeciilor,functia nu e vesnica! Nici viata!", a spus Carmen Tanase.