Tandarica cel ghidus va asteapta cu papusi.
Hai veniti cu mic, cu mare... in zile de sarbatoare!
Copii, parinti, bunici ... in perioada 30 mai - 7 iunie, Teatrul Tsndarica se afla sub palaria copilariei!
Teatrul de Animatie Tandarica, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania va asteapta in perioada 30 mai - 7 iunie 2013 la cea de-a doua editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL".
Cei mici si cei mari se vor bucura de un maraton al povestilor, printr-o serie de manifestari artistice care se vor desfasura atat la Teatrul Itinerant Tandarica, aflat in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR)- Sector 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cat si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica.
Sambata, 1 iunie, de Ziua Copilului, de la ora 11.00, la sediul din Lahovari va avea loc vernisajul expozitiei cu titlul "Tandarica prin ochii copiilor", unde sunt prezentate peste 70 de desene realizate de copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani.
De asemenea, marti 3 iunie, de la orele 15.00, spectacolul "Capra cu trei iezi" va aduce un zambet pe buzele copiilor intrenati la spitalul Marie Curie din Bucuresti.
Festivalul face parte din proiectul "Stagiunea de Vara" aflat sub motto-ul "Fa ceva diferit! Ia un copil si du-l azi la teatru!", proiect ce are misiunea de a duce cultura acolo unde ea nu este o prezenta obisnuita sau lipseste cu desavarsire, reusind sa devina un puternic promotor al educației prin arta, atat in Bucuresti, cat și in alte orase din tara.
Acestui proiect i s-au alaturat: Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul "Proiect" Campina, Casa de Cultura din Urziceni, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, Teatrul "Regina Maria" din Oradea, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, SOS Satele Copiilor Romania si Educ-Art.