Jurnalul National : Astazi e ziua ta, Carmen Bruma

Si-a inceput cariera in teleziune in anul 1999, cand a fost asistenta la "Tele Euro Bingo Show", la Antena 1. Se intampla dupa terminarea facultatii de Drept. "Am fost atrasa de televiziune de cand mi-am dat seama ca jobul meu de jurist la Administratia Financiara nu ma ajuta nici macar sa-mi platesc benzina. Recunosc ca am fost atrasa de poleiala acestei lumi. Am inceput de jos, de la carat casete. Am fost reporter, redactor, de toate", povestea, intr-un interviu, sarbatorita noastra, Carmen Bruma. Astazi implineste 36 de ani.
"Imi doresc sa lansez o continuare a programului '3 S - Sanatoasa, Supla, Satula', care a avut foarte mare succes si a realizat vanzari record in Romania"
Om de televiziune experimentat, Carmen Bruma este o femeie care isi trateaza cu seriozitate si disciplina nu doar profesia, ci orice proiect in care se implica. Prima ei carte, "Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi", lansata in 2008, s-a vandut extrem de bine, iar reactiile pozitive pe care le-a primit au incurajat-o sa lanseze anul trecut "3 S: Sanatoasa, Supla, Satula", o carte si un dvd. S-a transformat intr-un exemplu personal pentru sute de femei care isi doresc sa fie suple, sanatoase, frumoase, iar campaniile ei, care promoveaza stilul de viata echilibrat, au tot mai mult succes. Pentru promovarea sportului si a vietii sanatoase, prin emisiunea "Kilocruciada", a primit un premiu international acordat de Federatia europeana de Fitness si Body-Building.
La aniversarea celor 36 de ani, Carmen Bruma ne-a marturisit ca isi doreste sa lanseze o continuare a programului "3 S - Sanatoasa, Supla, Satula", care a avut foarte mare succes si a realizat vanzari record in Romania, sa realizeze in continuare emisiunea "Ai grija de tine" si bunica ei sa treaca sanatoasa peste o incercare grea care urmeaza in viata ei.