1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad. De cand a devenit mamica, artista a tot fost "bantuita" de cateva idei de afacere si s-a gandit ca cel mai bine si potrivit pentru ea si baietelul ei ar fi sa-si deschida in cele din urma o gradinita.

"Pe langa muzica, si aici nu ma refer la ascultatul de muzica ci la activitatea trupei Pin Up Girls, mi-am dorit tot timpul sa deschid o scoala de dans, canto si tot felul de activitati artistice unde cei mici si cei mai mari sa petreaca timp de calitate si sa invete ceva. De cand sunt mamica m-am tot gandit ca la un moment dat fiul meu trebuie sa mearga la gradinita...asta ma nelinisteste putin pentru ca mi-e foarte greu sa stau departe de el, sunt foarte posesiva! Asa ca m-am gandit sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura si am infiintat gradinita Happy Kids.Vreau sa fac din aceasta gradinita o poveste in care cei mici sa se descopere prin muzica, dans, pictura, actorie pentru copii, arte martiale si normal limbi straine", spune Silvia.
"Pentru ca povestea sa prinda viata am cooptat toata familia in aceasta afacere: sotul meu face peretii:)), socrul meu picteaza personaje de poveste si desen animat pe toti peretii, eu ma ocup foarte mult de partea cu actele, soacra mea ne coordoneaza pe toti cu mana ei de fier, iar mama ne sprijina cu multe sfaturi practice pentru ca ea nu este intr-o stare de sanatate prea buna", a mai adaugat artista care are planuri mari de viitor. Responsabilitate, multa munca si daruire. Dragostea pentru fiul ei si, in general, pentru copii, a facut-o pe Silvia de la Pin Up Girls sa se bucure din plin de afacerea cu gradinita pe care abia asteapta s-o inaugureze, pe 1 mai, la Arad.
"Am facut gradinita pentru fiul meu, este expresia a tot ceea ce mi-am dorit sa am in jurul meu cand eram mica si tot ceea ce doresc pentru fiul meu. Acum muncim cu totii pentru ca povestea sa prinda contur si abia astept ziua in care vor intra pe portile gradinitei primii copii. Sunt foarte multe de spus despre asta, in primul rand este o responsabilitate imensa si asta am inteles-o mai ales cu ajutorul fiului meu care este o sursa continua de inspiratie pentru mama lui", a mai spus, Silvia, in incheiere.