Primarul general Sorin Oprescu a dispus incetarea delegarii lui Florin Rotaru in functia de manager al Bibliotecii Metropolitane a Municipiului Bucuresti, incepand de joi, pentru management defectuos si ineficienta in administrarea, angajarea si utilizarea resurselor publice locale.
Masura a fost luata in urma verificarilor facute de Directia de Control si Directia de Audit Intern din Primaria Capitalei, la solicitarea primaruluiSorin Oprescu, se arata intr-un comunicat de presa al municipalitatii remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, raportul a aratat ca multe dintre deficientele constatate sunt rezultatul unui "management defectuos" urmare a necunoasterii sau "cunoasterii insuficiente" a prevederilor legislative in vigoare, dar si ineficientei in administrarea, angajarea si utilizarea resurselor publice locale.
"Pana la organizarea concursului de proiecte de management pentru asigurarea conducerii acestei institutii, primarul general va desemna o persoana care sa preia conducerea interimara, in perioada imediat urmatoare", a precizat Primaria Capitalei.