Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. Chiar si vedetele de la noi apeleaza la el!
"In ultima vreme, am primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele: Rado, Doxa, Edox, Longines, Glashutte, Omax si Tissot, dar si de la firme japoneze precum: Seiko, Orient, Citizen si Rikoh. Cel care prezinta presa dimineata, la postul Prima TV, a venit la mine de doua ori cu ceasuri japoneze, pentru a le schimba geamul", ne-a spus Catalin Vardianu.
In momentul de fata, ceasornicarul mai are la reparat un ceas rusesc Slava si un Pierre Cardin - model nou.
Inedit este faptul ca ceasornicarul stie sa cante la acordeon.
"Am studiat acordeonul timp de doi ani, la Scoala Populara de Arta Nicolae Balcescu de pe Strada 11 Iunie din Bucuresti", mai spune Catalin. Din pacate, nu a urmat Conservatorul, dar canta la acordeon atunci cand da petreceri pentru prieteni.
"De cinci ani lucrez la S.C. Androx - Art S.R.L. Inainte am lucrat pe Strada Regina Elisabeta. Pe vremuri, am lucrat la o ceasornicarie de pe Calea Victoriei, langa Politia Capitalei. De multe ori, in cariera mea am reparat ceasuri pentru vedete! Printre vedetele carora le-am reparat ceasurile se numara si: creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
Catalin Botezatu a venit deseori la Catalin ca sa-i repare ceasuri cu baterii elvetiene, in timp ce Mircea Albulescu a venit cu ceasul japonez al sotiei sale.