JAZZ IN CHURCH, primul festival de jazz in biserica, este deja SOLD-OUT! Ne bucura tare mult interesul pentru acest festival si ne face placere sa anuntam cateva surprize in cadrul Festivalului ce incepe peste fix o saptamana:
♫ Miercuri, 20 martie, in deschiderea primei editii a festivalului JAZZ IN CHURCH, JAZZ.RO & Green Hours va invită la un concert extraordinar Nik Baertsch (Fender Rhodes) si Sha (clarinet bas). Nik Baertsch si Sha, parte ai grupului Zen-funk RONIN, care in 2010 deschidea a 2-a editie Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, vor performa in Green Hours 2 (la bazinul Dinamo) miercuri, 20 martie, de la ora 20.30.
♫ Sambata, 23 martie, de la ora 11:00 Francois Couturier va sustine masterclass-ul Mostenirea lui Andrei Tarkovski in jazz. Pentru cei interesati de conexiunea muzicii de jazz cu filmul atemporal ii asteptam la magazinul Senia (strada Ion Campineanu nr. 25). Intrarea este libera
♫ Duminica, 24 martie, recitalul lui Alexander Balanescu va avea un invitat special. In prima parte Alexander Balanescu va improviza pe teme de Bach, urmand ca in a doua parte sa avem parte de o premiera: Balanescu va fi insotit de Misha Alperin cu care va improviza pe teme de Balanescu!
Pentru mai multe informatii veti gasi anexat comunicatul de presa (format doc si pdf), afisul festivalului si o selectie de fotografii ale artistilor prezenti in festival, insa nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii despre eveniment sau despre asociatia JAZZ.RO.