Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti.
Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.
Instrumentele naturale precum, pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percutie si suflat iau locul zgomotoaselor chitari electrice si reprezinta noul arsenal cu care Vita de Vie isi reinventeaza vechiul repertoriu. In plus, cu 50% mai multi muzicieni pe scena fata de formula consacrata!
Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate "sa stea in picioare" si sa sune atat de bine in varianta Swing? Intreaga experienta acustica este conceputa ca un spectacol si o sarbatoare a muzicii, pornind de la sunet, scenografie, video proiectii si lumini pana la lumanari si covoare persane, totul in compania unor muzicieni de exceptie.
Conceptul Acustic a demarat in primavara lui 2012 cu doua concerte sold out, unul la Opera Nationala Bucuresti si unul la Filarmonica Banatul Timisoara. Albumul Acustic contine 13 melodii si se bucura de sprijinul unor invitati de marca: Razvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu si Eugen Caminschi.
Evenimentul din data de 8 aprilie de la Teatrul National se doreste a fi la fel de unic ca si albumul in sine, o fuziune intre rafinament, bun gust, senzorial si muzica dusa la nivel de arta.
Biletele pentru concertul Vita de Vie - Acustic pot fi gasite in format electronic incepand cu 19 februarie, pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/ , iar in format fizic la casa de bilete de la Teatrul National, Cinema Patria , Magazinul Unirii si Libraria Eminescu la urmatoarele preturi:
- 60 de lei - categoria C
- 80 de lei - categoria B
- 100 de lei - categoria A
Online, pe www.iabilet.ro, cel mai revolutionar sistem de ticketing din Romania, platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti bilete pe mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare!
Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 - 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorii ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala. Organizatorii ofera 6 bilete din categoria Acces general persoanelor cu dizabilitati. Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.
"Vita de Vie - Acustic" este un eveniment prezentat de Magic FM si PRIMA TV si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro.
Sprint Media si Bestmusic.ro, ti-au oferit in ultimii 3 ani evenimente de top cu Directia 5, Taxi, Vunk, Vama, Taxi, Voltaj, Smiley si multi alti artisti de top romani, in cadrul celor peste 40 de evenimente organizate pana acum.