Vedeta a fost gazda evenimentului, alaturi de realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
Ramona Badescu a venit in tara la sfarsitul saptamanii trecute, special pentru a fi prezenta la Cluj, acolo unde a prezentat un eveniment de mare anvergura, cea de-a XVIII-a editie a Balului Operei. Spectacolul italian organizat in cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit! Amfitrionii Balului Operei din Cluj au fost Ramona Badescu si realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. Eleganta si rafinata, prezenta Ramonei Badescu nu a putut trece nici de aceasta data neobservata. Actrita si cantareata a schimbat mai multe rochii la acest eveniment de gala, insa sambata seara a fascinat audienta intr-o rochie lunga, neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli, care i-a pus in evidenta trupul de sirena. Ramona Badescu arata mai bine ca niciodata, talia ei de viespe si decolteul atragator facand furori pe scena Operei din Cluj.
Dieta pe care a tinut-o in ultima perioada si orele petrecute la sala de sport au dat rezultate optime.
"A fost un eveniment de mare clasa, pe scena caruia m-am simtit extraordinar. Am facut oficiile de gazda, alaturi de colegul meu de prezentare, am cantat, m-am distrat si sper sa revin la Cluj si cu alta ocazie. Dupa Balul Operei ma grabesc sa ajung in Italia, la Roma, acolo unde pe 2 martie imi voi prezenta spectacolul "Pasiune", in cadrul caruia am invitati de marca!", spune Ramona Badescu.
Balul Operei s-a desfasurat sambata si duminica seara, iar clujenii au avut parte de un program de 70 de minute al Operei Nationale, urmat apoi de decernarea premiilor Lya Hubic si Mecena, dar si de un program artistic de exceptie.
Sambata, participantii s-au delectat cu un spectacol de moda al unor designeri italieni, dar si de aniversarea a 20 de ani de Transilvania Fashion printr-o prezentare de moda la care au luat parte modelele cele mai importante ale agentiei. Duminica au avut loc decernarea trofeului "Emblema de Cluj" si decernarea titululu de "Seniorii Cetatii", evenimente urmate de un recital de muzica clasica si de un cocktail.