Forta conceptului MOA se bazeaza pe stilistii veniti din toate colturile globului care calatoresc peste tot in lume. Acestia creeaza colectii originale, bogate si variate care se schimba in fiecare luna si tin pasul cu cele mai hot tendinte !
MOA este brand-ul de moda pariziana care propune tuturor femeilor cele mai noi tendinte ale momentului la preturi atractive!

Colectia Primavara - Vara 2013

Orice fashionista va gasi in colectia Primavara - Vara 2013 diverse accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe placul ei!
Tendinte Etnice in colectia Graphic Tribal. Pentru femeia 'Amazoana a oraselor', colectia este un melanj de motive africane si detalii geometrice. Predomina culorile calde: negru, rosu, galben, puse in valoare de oranj fluo!
Tendinte casual in colectia Neo- Grunge!
Un aer military -chic invaluie aceasta colectie in care predomina culorile calde si naturale de la galben pana la culori pamantii (terre de sienne, nisipiu, taupe...) Texturile sunt inspirate din natura : in, panza, croset. Bijuteriile acestei colectii : Cool Egypt, Metal Epure, Neo Grunge
City Pastel, tema