Surorile Tonciu s-au aflat sambata dupa-amiaza pentru prima oara pe un podium impreuna. Cele doua au fost modelele colectiei prezentate de brandul libanez Lucia Bella, in cadrul celui mai important targ de nunti din Romania, Expo Ideal Mariaj, care se desfasoara la Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie.
"Ma bucur foarte mult ca am fost pe scena alaturi de Lorena, sora mea, la prima ei prezentare de moda. A avut ceva emotii, dar ne-am tinut de mana si in final totul a iesit perfect. Imi plac foarte mult creatiile Lucia Bella, sunt sexi si feminine si ni se potrivesc perfect amandurora", a marturisit Andreea dupa prezentarea de moda.
In prezentare, Andreea a purtat o rochie cu spatele gol din satin gri, accesorizata cu volanase si un colier din cristale Swarovski. Pentru prima oara pe podium, Lorena Tonciu a purtat o rochie scurta, sexi si feminina, o combinatie eleganta de satin alb si dantela neagra lucrata manual.
Aflat la intersectia dintre Calea Victoriei si Strada General Berthelot, primul boutique Lucia Bella deschis in Bucuresti atrage prin creatii unicat si piese statement. Punctele forte ale pieselor create de Lucia Bella sunt designul si mixul inedit de materiale folosite. Designerul Lucia Bella nu se sfieste sa combine, pentru aceeasi creatie, matase cu dantela, voal, tinte, lanturi si capse. Rezultatul este spectaculos de fiecare data, tinutele fiind in acelasi timp femine si elegante, ceea ce a dus brandul in topul preferintelor sotiilor seicilor din Dubai.
Duminica, 17 februarie, este ultima zi in care bucurestenii pot vizita cea de-a opta editie a targului anual de nunti, Expo Ideal Mariaj, care se desfasoara la Palatul Parlamentului.