Jennifer Lopez are puterea de a raspunde unor indivizi care au lansat aprecieri rautacioase, ofensatoare, la adresa sa. "Este adevarat ca pot sa servesc cafeaua cu ajutorul posteriorului meu, dar sunt foarte mandra de formele mele. Apelez la bicicleta, ridic greutati si fac multe fandari" transmite artista tuturor doritoarelor de siluete voluptoase. Asadar, daca vreti sa fiti in forma, faceti mult sport si consumati alimente care combat celulita precum ouale, nucile, fasolea, kiwi si afinele.
Halle Berry acorda mare atentie ingrijirii zilnice a tenului folosind produse cosmetice cu apa termala care ii tonifica pielea. Mastile cu apa termala sunt trucul ei cand vrea sa-si improspateze rapid chipul.
Liv Tyler are tenul neted si luminos gratie unei ingrijiri zilnice corecte. "Arma secreta" a ei este mierea. De 2-3 ori pe saptamana aplica o masca cu miere si suc de fructe.
Si Cate Blanchett a marturisit, cu sinceritate, cum actioneaza pentru mentinerea frumusetii tenului. "Miscarea tonifica musculatura, inclusiv pe cea a fetei, cand este efectuata corect. Iata cateva exercitii pe care le-am invatat de la mama. Imi umflu obrajii cu aer, tinand gura inchisa si plimb bula de aer dintr-o parte in alta de 20 de ori. Repet aceasta miscare de vreo cinci ori. Apoi, imi apropii sprancenele, incruntandu-ma, dupa care le ridic, ca si cum m-as mira si repet miscarile de zece ori. Stau cu capul pe spate, privesc in sus, deschid gura larg si scot limba incercand sa-mi ating barbia. Stau in aceasta pozitie vreo zece secunde. Repet exercitiul de zece ori. Sunt pozitii caraghioase, de aceea le fac in fiecare seara, inainte de culcare, dar cand nu ma vede nimeni".
De cand se stie Lindsay Lohan a avut probleme cu pistruii si cu petele cauzate de soare. De doua ori pe an apeleaza la un tratament de microdermobraziune pentru a indeparta petele, dar si ridurile fine. Colagenul este stimulat prin tratamentul respectiv si pielea devine mai fina. In plus, in mod curent foloseste o masca din suc de portocale care o ajuta sa aiba tenul catifelat si luminos.
Heidi Klum e seducatoare dar programul incarcat ii diminueaza orele de somn si ii amplifica... cearcanele. Din acest motiv in fiecare dimineata "pierde" cinci minute pentru diminuarea pungilor si cearcanelor de sub ochi. Pe ochi aplica doua plicuri reci cu ceai verde, iar pe restul fetei comprese cu apa minerala. In permanenta are in geanta un corector care o salveaza peste zi, stergand eventualele imperfectiuni.
Nicole Kidman se teme de actiunea nefasta a soarelui asupra tenului. Pentru a se proteja poarta palarii cu boruri mari, foloseste creme cu factor de protectie maxim si mizeaza pe atuurile vitaminei C. Aceasta este antioxidantul care anihileaza efectele razelor solare, da stralucire pielii, stimuleaza productia de colagen si este un remediu natural pentru micile pigmentari ale pielii. Foloseste creme bogate in vitamina C, iar la cateva zile isi improspateaza tenul cu apa de albastrele.