b365.ro: Actrita Olga Tudorache traieste o drama: Nu a mai iesit din casa de cateva luni

Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. Abia poate face cativa pasi si printre putinii aproapiati care o ajuta este si actrita Rodica Negrea. Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace.
Acum, Olga Tudorache a ramas singura. Fara spectatori, doar cu amintirea aplauzelor de odinioara. Olga Tudorache a trecut prin momente grele la inceputul acestui an. Actrita a facut un atac cerebral chiar in timpul unui spectacol. De cateva luni nu a mai iesit din casa si actrita Rodica Negrea este cea care ii face cumparaturile, conform rtv.net.
"Am fost singura de Sarbatori, nu ma viziteaza nimeni, pentru ca nu ma pot deplasa nici sa le deschid usa. Asta este viata. Doar Rodica ma mai ajuta, are un suflet urias" a declarat Olga Tudorache.
Medicii i-au dat un diagnostic greu de pronuntat, dar si mai greu de indurat: tulburare ischemica tranzitorie. Artista nu mai are voie sa urce pe scena.
Olga Tudorache a inceput sa joace in 1951 la Teatrul Tineretului. Pentru intreaga cariera, actrita a primit nenumarate premii, printre care si diploma de artista de onoare a teatrului romanesc.