De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz are un program extrem de incarcat! Emisiuni, intalniri cu prietenii si alergaturi prin mall la shopping pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi. Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei. Tot in compania mamei sale, cantareata a fost si week-end-ul trecut, sambata, cand a calcat mai mult decat trebuia acceleratia masinii din dotare. Ferentz se grabea sa ajunga la film cu mama ei, dar in drumul sau spre cinematograf a fost oprita de politie pentru depasirea vitezei.
"Ma grabeam sa ajung la film, vroiam sa am o seara linistita cu mama mea, sa petrecem impreuna, ca fetele. Traficul nu era tocmai perfect si ma grabeam sa ajung la mall. Dar m-a oprit politia. Nu am depasit cu mult viteza legala, dar am primit o amenda de 140 lei si mi-a luat si doua puncte de pe permisul de conducere. Din cauza asta am pierdut si filmul romanesc pe care vroiam sa-l vad, adica "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", am ajuns prea tarziu ca sa mai intram la el, dar am vazut in schimb "Anna Karenina!"", ne-a marturisit cantareata!
Si pentru ca e vremea colindelor, Anamaria Ferentz a lansat in preajma Craciunului colindul "Kiss Me, It‘s Christmas", pentru care a filmat si un videoclip in New York, langa celebrul brad de la Rockefeller Center, unde milioane de turisti vin sa faca fotografii, in fiecare an in aceasta perioada.
Puteti asculta aici colindul cantat de Anamaria Ferentz:
https://www.youtube.com/watch?v=VMrNt8T80Bk