"Am inceput sa fac dans popular de la varsta de 10 ani, la dorinta parintilor. La inceput mi se parea neinteresant, deoarece nu prea mai sunt copii, care sa practice acest dans.
Pe parcurs m-am perfectionat si am inceput sa il indragesc. In acesti ani am participat la festivaluri si spectacole impreuna cu Ansamblul Bihoru din care fac parte, cum ar fi Festivalul Inimilo, Cantecele Muntilor si multe alte spectacole pe plan local. Dragostea pentru dans este mostenita din ambele parti. Bunicul Ioan, din partea mamei, era un dansator de renume, iar din partea tatalui cele doua matusi Mariana si Olimpia, si-au dorit sa danseze si sa poarte portul popular.
La fel si sora mea, Andreea, a practicat acest dans, dupa ea urmand sa il practic si eu. Cea mai noua in acest ciclu este verisoara mea Larisa, in varsta de 6 ani", ne-a spus Ciprian Florin Chise. Tot in familia lui Florin, mai exista o verisoara de-a sa, Selina, de 8 ani, care a facut dans popular, dar la alt ansamblu.
Tatal sau, Florin Chise, participa la targurile traditionale din tara cu Palinca Tramuta. In luna ianuarie va fi prezent cu Palinca Tramuta, la un targ traditional de la Berlin. Acum, il puteti gasi la standul din cadrul targului traditional de la Universitate, organizat cu prilejul sarbatorilor de iarna.