Jurnalul National: "National Enquirer" arunca bomba: Mickey Rourke are cancer!
Celebrul actor american Mickey Rourke, cunoscut mai ales datorita rolului din filmul "The Wrestler" (Luptatorul), are cancer. Informatia apare in publicatia National Enquirer, care scrie ca actorul in varsta de 60 de ani a slabit foarte mult si este de nerecunoscut.
Mickey Rourke, pe numele sau intreg Philip Andre Rourke Jr., este un actor si scenarist american, celebru pentru rolurile sale in filme de actiune, politiste si thrillere. A fost boxer, de aici tentatia regizorilor de a-l distribui in asemenea roluri, foarte solicitante.
Pentru o perioada a parasit actoria si a intrat in lumea boxului profesionist. In 2005 insa Rourke si-a facut din nou aparitia pe marile ecrane odata cu rolul Marv din Sin City. Filmul Luptatorul (The Wrestler) i-a adus lui Rourke, dupa o absenta considerabila si o viata personala tumultoasa, premiul "Golden Globe", in 2009, pentru Cel mai bun actor intr-o drama. De asemenea, actorul a fost rasplatit cu premiul BAFTA in acelasi an pentru cea mai buna prestatie masculina.
In 2010, a aparut alaturi de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger in productia regizata chiar de Stallone, Eroi de sacrificiu (The Expendables).
A fost casatorit de doua ori, cu Debra Feuer si Carre Otis. Din 2009, se iubeste cu fotomodelul rus Anastassija Makarenko, mult mai tanara decat el.