In exclusivitate pentru www.estiri.ro, cafegiul Gheorghe Florescu ne-a raspuns la cateva intrebari.
- Cu ce veniti nou in aceasta primavara?
- Avem mai multe targuri, printre care Targul bookfest si conferinta de la Teatrul National din 19 mai, de la ora 10.00, cu trofeul Cup of Excellence - Ceasca de Exceletnta. Avem cafele aduse din Mexic, Brazilia, Columbia, o cafea foarte aromata. Preturile noastre sunt afisate si poate gusta cafeaua. Nu pretul determina clientul sa cumpere cafea, ci calitatea. De exemplu, cafeaua a si Gheisa si Esmeralda Panama costa la Londra 2.000 de lire sterline, iar la mine au cu totul alte preturi. In niciun restaurant din lume nu exista cafea la inalta calitate. Sunt obligat sa repet ce se intampla cu cafeaua la nivel mondial, in asa fel incat consumatorul de cafea trebuie sa fie informat. Cafeaua de calitate te face sa gandesti foarte bine si te ajuta sa intretina neuronii in conditii maxime de eploatare. Pe cei prosti ii agita, nu ii face sa fie destepti. Cafeaua un melanj intre Gheisa sk Sfanta Elena aduce la maxim fidelitatea clientului. Sunt convins ca daca oamenii ar bea o cafea de calitate. Daca barbatul ar face dimineata o cafea buna, sunt convins ca oamenii nu ar mai divorta, ca fidelitatea ar fi la ea acasa, in cuplu. E bine ca barbatul sa isi serveasca sotia, prietena, femeia vietii lui cu cafea si sa o serveasca la pat. Cea mai placuta clipa a zilei e momentul cand doamna isi bea cafeaua de dimineata. E cea mai incantatoare clipa a zilei. Vom fi atat la tagrul de primavara, cat si la Gaudeamus. Targul de Carte din Bucuresti este singurul la care exista cea mai buna cafea.
- Ati rezolvat problema personaluluu?
- Da, personalul este calificat: Andreea Sandu, Magda Ionita si Florentina Sandu, trei doamne care servesc foarte bine si de asa maniera ca cei care vin la noi sunt multumiti.