Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd. Dacia nr. 39, la evenimentul Henna Journey gueste artist.
Creatiile sale sunt prezente in cadrul acestui showroom: pantofi, sandale, balerini, slippers. O incaltaminte de calitate, din piele interior/exterior, un design inedit, la preturi accesibile.
Prezenta in zona stilismului prin cursurile urmate la DallesGo, cu Ovidiu Buta, Marian Palie, si apoi practica in Paris alaturi de reprezentanti ai Channel, Gucci, Armani, Nina Ricci, Louis Vuitton sau Balenciaga.
Livia Gheorghe a absolvit doua facultati si un master si a urmat o scoala de business in moda Artcademy Fashion Business School in Paris si apoi cursuri la Business Image & Etiquette in Monreal, Canada.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Livia Gheorghe ne-a acordat un interviu.


- Ce incaltaminte gasesc femeile pasionate de fashion la Etajul Designerilor Romani?
- O incaltaminte cu preponderenta casual, dar si smart casual accesibila unui cocktail sau unui evening party.
- Cum ai patruns in lumea modei?
- Dincolo de partea cu mi-a placut intotdeauna moda, am facut o scoala de moda, Fashion Bussines School si niste cursuri de profil si am colaborat cu cativa designeri romani.
- Este o pasiune?
- Pasiunea pentru pantofi o am de cand ma stiu, dar a inceput sa se concretizeze de vreo 10 ani! Personal am peste 300 de perechi de incaltari.
Aici, la Etajul Designerilor Romani, doamnele si domnisoarele pot achizitiona modele inedite de sandale, slippers, balerini, pantofi din piele intoarsa, piele, lac, glitter, ponei cu tocuri inalte / medii sau fara toc. Modelele respective se pot face pe comanda pe numarul dorit.
- In afara de Etajul Designerilor Romani de pe Bd.Dacia nr. 39, unde mai putem gasi incaltarile create de tine?
- Pe pagina de facebook, Perfect Legs Shoes. Veti gasi multe modele, pe pielea, culoarea, tocul si calapodul dorit.
- Cum ti se par evenimentele acestea organizate la Etajul Designerilor Romani? Care crezi ca este scopul lor?
- Evenimentele sunt interesante. Scopul lor este de a socializa, a fi la punct cu trendurile si dorintele viitorilor clienti.
- Cat de mult conteaza, la prima vedere, pantofii pe care ii poarta o femeie / barbat? Poti cataloga un om dupa incaltamintea pe care o poarta?
- Incaltamintea este cel mai important accesoriu. Cu sandalele, pantofii sau cizmele potrivite poti salva o tinuta. Recunosc ca incaltamintea de calitate este una din slabiciunile mele.
Incaltamintea m-a fascinat intotdeauna ca si accesoriu de purtat, dar si intreg procesul de productie. Un proces foarte migalos care-ti necesita tot timpul, banii, creativitatea si organizarea de care esti capabil. Pantoful WOW inseamna intr-adevar un design minunat, dar mai inseamna materiale foarte bune, calapoade comode, accesorii care sa definitiveze look-ul pantofului.
In timp am achizitionat atat de multe perechi personale, de ordinul sutelor si am starnit atatea controverse incat m-am decis sa colaborez cu un prim atelier de pantofi, apoi a urmat si cel de-al doilea atelier. In prezent colaborand cu mai multe ateliere, comandand si vanzand produsele acestora, iar in prezent realizand si modele proprii.
Modelele sunt multe si diversificate. Le puteti vedea si comanda pe pagina mea de incaltaminte pe facebook: PerfectLegsShoes.
- Pentru cine ati realizat prima pereche de incaltaminte?
- Nu am realizat primele perechi pentru prieteni sau familie, cum poate ai fi crezut, ci pentru cele mai bune cliente de atunci si de acum, doamnele si domnisoarele din domeniul bancar. Doamne elegante care au stiut sa-si aleaga modele potrivite stilului lor. Modele clasice, frumoase, bune calitativ si neaparat, cu putin toc sau chiar un toc respectabil.
- Unde te gaseste lumea, in afara de magazinele enumerate mai sus?
- Publicitatea, in general si publicitatea online in special sunt imperios necesare intr-o activitate comerciala. Dar este bine spus ca cea mai buna recomandare ramane cea din gura in gura. Targurile de profil, evenimentele de moda la care am fost prezenti, recomandarile clientelor noastre catre prietene, cunostinte, au adus din zi in zi mai multi clienti care au si ramas fideli brandului nostru, PERFECT LEGS SHOES.
Suntem de gasit pe pagina de facebook online si pe whatsapp la 0722893983: PerfectLegsShoes.
Dressing-ul devine uneori universul femeii si deopotriva barbatului. Dorinta nu impiedica si fructifica la maximum explorarea. Decizia uneori poate fi gresita, asa ca un sfat nu strica. Cum si ce alegem, cu cine, depinde de noi, dar esential este sa stim ce dorim si ce solicitam! Livia Gheorghe a decis cine este si ce face! Si altii au ales-o ca profesionist! De ce nu si tu, si noi! Impreuna se innobileaza esteticul si se dezvolta atitudinea! Fiecare persoana este unica. Nu exista persoana la fel. Toti avem plusuri si minusuri. Vom incerca impreuna sa scoatem in evidenta aceste plusuri, tocmai pentru ca am convingerea ca cea mai sexy tinuta este increderea in sine!