Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a participat recent la Starbucks Plaza Mall, la un eveniment-spectacol ce a adus carti, muzica si o cafea buna. Cu acest prilej, au vorbit Cristina Bazavan (jurnalist), Camelia Vacaru (jurnalist) si Mario Demezzo (Vicepresedinte Grupul Editorial ALL), iar Dan Teodorescu a sustinut un recital.
Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, a invitat publicul prezent la cele mai frumoase povesti de dragoste, cu ocazia lansarii unui nou proiect editorial: colectia Iubiri de altadata. Aceasta debuteaza cu patru titluri: O mica gluma, de Anton Pavlovici Cehov; Dom Casmurro, de Joachim Maria Machado de Assis; Sotii de artisti, de Alphonse Daudet si Iubire si gimnastica de Edmondo de Amicis.
Iubiri de altadata sunt povesti de iubire care au depasit toate obstacolele, inclusiv pe cel al timpului, povesti a caror frumusete ramane intreaga dupa decenii sau chiar secole. Povesti in care mesajele nu ajung la destinatar instantaneu, dar se bucura de acea caldura umana dupa care tanjim cu totii uneori. Povesti cu protagonisti pe care ne-am dori oricand sa-i vedem in carne si oase.
- Ce inseamna Dragobetele pentru tine?
- Dragobetele e ca orice alta zi in care sarbatoresti dragostea! Nu consider ca trebuie sa fie o zi speciala pentru asta. Ne aducem aminte ca trebuie sa ne gandim la dragoste in fiecare zi.
- Cum ti-ai suprins sotia de Dragobete?
- Nu fac ceva special de Dragobete! Consider ca asta trebuie facut tot timpul (n.r. dovezile de dragoste).
- Dar Valentine‘s Day ai sarbatorit?
- Nici atat! Consider ca Valentine‘s Day nu e sarbatoarea noastra! Inseamna ca ar trebui sa sarbatorim si ceea ce sarbatoresc nemtii si englezii!
- Se apropie ziua de 8 martie. Ce inseamna femeia pentru tine?
- Nu pot sa definesc femeia in doua cuvinte! De 8 martie vom canta la Suceava, iar pana atunci, pe 29 februarie, vom canta in Garage, la Europa FM.