Frumoasa romanca Mihaela Serban a facut o sedinta foto superba, la mare pentru o marca italiana de costume de baie, iar onorariul il va da copiilor cu probleme.
Cunoscuta pentru faptul ca a realizat peste 135 de proiecte pentru Romania, gale, campanii umanitare, emisiuni in tara, cat si in America, Italia si Spania, ea a avut intotdeuna grija de imaginea ei si de aparitiile publice.
Desi este o femeie frumoasa, vedeta a castigat multe titluri de frumusete, fiind si un top model apreciat de-a lungul timpului, ea a fost mereu solicitata sa pozeze pentru diverse marci, atat romanesti cat si internationale, pentru campanii de imagine!
In urma fotografiilor superbe pe care noi le-am vazut acum, am dorit sa aflam cum se mentine asa frumoasa!
Care mai sunt secretele cu care te mentii asa de frumosa?
- Mereu am avut grija de mine, am fost atenta la imaginea mea, iar vara in general slabesc foarte mult, acum am 53 de kg. Nu am oscilat decat cu cateva kilograme de-a lungul anilor, nu am tinut niciodata un regim! Este adevarat ca eu fac multe tratamete de infrumusetare si in mod spectaculos am obtinut rezultate extraordinare in urma tratamentelor cu praf de aur!
Nu fac decat sa ma intretin si sa merg ca orice femeie la cosmetica, masaj, sauna, jacuzzi, inot! Marturisesc sincer ca de multe ori am un program foarte incarcat si nu am timp suficient pentru mine!
- Care sunt tratamentele pe care le faci pentru a fi frumoasa?
- Fac niste tratamente cu praf de aur, caviar, alge, cu praf de perle albe si cristale. Sunt cunoscute aceste tratamente de infrumusetare in saloanele de infrumusetare! In plus, consum multe ceaiuri, nu beau alcool, nu fumez, nu consum sucuri acidulate. Am 53 de kilograme si aceleasi dimensiuni din liceu apropiate de 90-60-90, pentru ca asa este gena mea si eu nu iau niciodata kiligrame in plus, iar vara slabesc foarte mult!
- Care sunt femeile pe care le admiri ca frumusete?
- Admir doar frumusetea naturala, deoarece am reprezentat tara la multe concursuri de frumusete si am vazut femei cu adevarat frumoase! Femei romance frumoase avem: Andreea Marin, Alexandra Dinu, Monica Barladeanu, Oana Andoni,..iar la nivel international le admir pe Monica Beluci, Claudia Schifer,Adriana Sklenaricova.
- Cum ai realizat aceasta sedinta foto pentru brandul italian de costume de baie?
- Am acceptat sa pozez pentru ca un mare procent din vanzari se duc pentru copiii orfani, iar din acest motiv am zis ca frumusetea poate fi utila sa ajutam. Eu am mai pozat cu ani in urma pentru Ravage, Charmel, Triumph, Phara, Triumf,..etc. Nu pot da detalii mai multe, deoarece trebuie sa asteptam pana cand brandul italian va fi si in magazinele din Romania.
- Mult timp nu ai mai aparut in pictoriale. De ce?
- Pentru ca eu am deja o cariera stabila si seriosa, nu ma interseaza sa ma promovez la acest mod! In plus, nu mai am nimic de demonstrat in acest sens, deoarece am avut o perioada cat am lucrat ca model, iar in prezent nu mai fac acest lucru!
Am deja o cariera stabila, destul de apreciata si alta promovare nu ma intereseaza! Am facut acest lucru pentru ca iubesc copiii si am acceptat sa fac o sedinta foto decenta. Multe top modele din intreaga lume pozeaza in scop umanitar.
- Ce alte proiecte mai ai?
- Ma ocup acum si de Campania Suflet pentru Romania, de centrele pentru copii cu Mirco Maschio.
- Care a fost si care este relatia ta cu Mirco Machio?
- Ma inteleg foarte bine cu acest barbat care mi-a dat multe sfaturi bune timp indelungat. Ne sprijinim reciproc, ne sustinem, ne intelegem excelent. Mirco a fost alaturi de mine mult timp, cat eu am avut probleme de sanatate.
Am hotarat de comun acord sa construim si sa mergem mai departe! Comunicam foarte bine si ne sustinem pe toate planurile si profesional. A fost dorinta lui sa facem impreuna centrele pentru copii la Chisineu Cris si din acest motiv a trebuit sa indrept campania acolo. Mirco este un om foarte sensibil si sufletist, motivat sa ajute Romania.
- Ce vei face in vara asta? Ce destinatie de vacanta alegi?
- Voi merge la mare, la soare, atat in Italia, cat si in Spania, voi incerca sa ma si odihnesc putin!
- Se auzea ca ai stat mult timp in Italia si vrei sa te stabilesti acolo. Este adevarat?
- Da, am stat o perioada in Italia, am facut si un curs postuniversitar, diplomatic, dar nu am hotarat sa ma mut definitiv deocamdata! O mare perioada voi avea proiecte, gale in Europa si s-ar putea sa plec la un stagiu diplomatic in America. Totul depinde de programarea galelor in Europa. In acest moment lucrez pentru TVR.
Ce iti doresti in viitor?
-Multa putere de munca si sanatate!
- Esti indragostita in acest moment?
- Da, sunt indragostita si pastrez acest lucru doar pentru sufletul meu! Am mai spus faptul ca viata personala este a mea, nu a publicului! Orice dezvaluire in plan personal pentru public devine efemera dupa aceeea, iar dragostea isi pierde din intensitate cand faci declaratii mediatice! Vreau sa am o viata linistita in plan personal!