Carmen Harra a acordat un interviu site-ului www.starsstreet.ro despre starea de sanatate a doamnei Teo Trandafir.
- Ce ne puteti spune despre starea de sanatate a doamnei Teo Trandafir?
Carmen Harra: Teo nu are aceasta problema de ieri sau de azi. Eu sunt de parere ca problemele au inceput sa apara acum 7 sau 8 ani, din cauya faptului ca ea a urmat o cura de slabire total nepotrivita si total opusa nevoii ei. Nu stiu cine a sfatuit-o, dar parerea mea este ca a facut-o prost. In fine nu este momentul acum sa aruncam gaina moarta peste gardul vecinului, important este de spus ca pentru Teo prima parte a anului 2011 nu se arata una tocmai buna. Este este guvernata pana in vara de cifra 2, care aduce insatisfactii enorme si toate problemele de santate care pana acum nu i-au dat multe batai de cap, incep sa apara.
- Sa intelegem ca mai sunt si alte afectiuni de care Teo sufera? Ea a fost diagnosticata cu pancreatita.
Carmen Harra: Pancreatita este o boala care are o legatura foarte mare cu digestia si excesul de stres. De cand Teo a intrat in politica, asupra ei a fost un stres maxim, organismul ei a fost impins sa genereze resurse incredibile. Eu vad ca ea avea oricum probleme biliare si digestive de foarte mult timp, iar acestea impreuna cu stresul au facut-o sa cedeze.
- Cand considerati ca Teo se va recupera?
Carmen Harra: In primul rand va trebui sa urmeze un regim extrem de serios, si cand spun regim nu ma refer doar la alimentatie. Recuperarea totala va fi undeva in vara, cand Teo iese de sub semnul cifrei doi. Mai precis in iunie-iulie.
- Teo a fost ajutata de Adrian Sarbu, patronul Pro Tv, cu care aceasta nu si-a mai vorbit de ceva vreme. De ce credeti ca domnul Sarbu a facut acest gest?
Carmen Harra: Adrian Sarbu este un om sufletist si tine foarte mult la cei care au facut ceva pentru el. Desi Teo, ca si orice alt angajat si-a slujit locul de munca, din punctul meu de vedere, Teo a fost apreciata atat din punct de vedere profesional, cat si sentimental - si aici ma refer ca intre cei doi a fost o relatie de prietenie, mai presus de relatia sef-angajat. In plus vad ca domnul Sarbu ii va croi inoarcerea in televiziune.
- Vreti sa spuneti ca Teo revine la Pro Tv?
Carmen Harra: Nu neaparat, Adrian Sarbu stie foarte bine ca Teo straluceste in televiziune si nu uita oamenii care i-au fost loiali. Chiar daca nu i se va oferi neparat un show de televiziune pe care sa-l modereze, desi eu tind sa cred ca va fi din nou pe sticla, ii va fi propus sa fie omul din umbra unui program. Teo asta stie sa faca. Teo s-a nascut sa apara la televizor sau sa creeze. Va afla de aceste propuneri in vara acestui an, cand Teo va fi extrem de creativa.
Reporter: Sa intelegem ca odata cu terminarea mandatului Teo va iesi din politica?
Carmen Harra: Da, Teo nu a avut ce cauta in politica. Ea si-a dorit intr-adevar sa ajute anumite categorii sociale, insa in primul rand si-a ales total gresit partidul care nu a lasat-o si nu o va lasa sa faca nimic, si asta o face sa se simta extrem de nefericita. Aceasta fiind o alta cauza a starii ei de santate. Nervii si stresul nu i-au fost deloc benefice la problemele pe care le avea ea.
- Si, apropo de sfera politica, ii mai vedeti pe cei de la PD-L pe scena politicii romanesti?
Carmen Harra: Ceea ce au facut ei pana acum este doar inceptul. Imi pare rau sa o spun, dar sub conducerea domnului Basescu tara va merge pe rapa. Romania nu evolueaza deloc. Nu vad partidul sa mai fie in Parlament sau sa poata sa mai ia decizii pentru tara. Din pacate nici cei ce vor urma nu vor fi atat pe buni pe cat poporul va crede.
- In alta ordine de idei, ce mai face Carmen Harra?
Carmen Harra: Recent am inregistrat o emisiune despre viata vedetelor de la Hollywood in 2011, si planuiesc sa vin in Romania, undeva in luna martie de ziua mea. De asemenea vorbesc cu foarte multi romani dornici sa afle lucruri despre viata lor. Toti cei care doresc sa vorbeasca cu mine, se pot programa la 0762 000 300 sau sa trimita un email asistentei mele - Daniela - [email protected].