- Multe femei te invidiaza pentru cum arati. Intotdeauna esti in forma. Care este secretul frumusetii tale?
- Ma antrenez la World Class din incinta Hotelului Marriott. Aici fac cardio, cycling si alerg pe banda. Uneori fac si yoga - ma destind. Alerg singura, in Parcul Carol, sau cu un antrenor. Sunt norocoasa ca sunt frumoasa si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca am o infatisare ok. Acest lucru conteaza foarte mult. Ca artist trebuie sa le ai pe toate. Uneori, din pacate, calitatile vocale sunt acoperite de aspectul frumos. Sunt bucuroasa pentru ca sunt asa cum sunt si ma simt bine in pielea mea.
- Cand ai cantat pentru prima oara?
- Aveam 7 ani cand parintii mei m-au dus la canto, la Mangalia, la Traian Broasca si Gabriela Botan. Cantam Whitney Houston si Mariah Carey la 7 ani. Mergeam la festivaluri de interpretare, pe care le castigam. De multe ori nu ma primeau pentru ca organizatorii nu credeau ce varsta am. Eram prea dezvoltata pentru varsta mea, aratam la 7 ani ca de 9 - 10 ani. La 15 ani am intrat in trupa Candy. Liviu Predescu, unul dintre membrii juriului, ma aprecia foarte mult. Laurentiu Duta i-a zis acestuia ca vrea sa faca o trupa si asa am intrat in Candy. Dupa un an am plecat din Candy si am cantat sub numele de Cream - trebuia ca totul sa fie invaluit in mister.
- Acum canti cu numele tau, Claudia Pavel. De ce ai renuntat la Cream?
- Acum sunt Claudia Pavel. Lumea s-a obisnuit deja cu el.
- Ce poti sa-mi spui despre albumul tau, "Wrong Girl For That", aparut la Kemper Music si Cat Music?
- Este cel mai bun material discografic de pana acum, produs in Germania, Suedia, SUA si Anglia. Am lucrat cu nume mari de peste hotare, cu producatori din Suedia. Andrei Filip are contracte cu ei. Am o echipa minunata alaturi de care lucrez: Marius Mates si Andrei Filip, care sunt managerii mei. Am lucrat doi ani la acest album. Am filmat cele trei videoclipuri in decembrie, anul trecut. Producatorii clipurilor sunt romani. Videoclipurile arata ca afara, pentru ca in Romania avem profesionisti.
- Ai trecut prin momente grele la un moment dat. In tot acest timp, ai simtit ca Dumnezeu te-a ajutat?
- Imi doresc sa ajung la cel mai inalt nivel si sa cresc profesional. In viata de zi cu zi sunt multumita ca sunt sanatoasa. In urma cu doi ani am avut un soc anahilactic, am fost trei ore in coma. Am fost in stop cardiorespirator si, in momentul in care m-am trezit mi-am dat seama ca viata este un dar. Cred foarte mult in Dumnezeu si in minuni.
- Cine iti creeaza vestimentatia pentru videoclipuri?
- Stilistul Maria Andrei imi creeaza vestimentatia de scena.
- Dar in viata cotidiana ai vreun stilist?
- In viata de zi cu zi nu am insa un stilist, pentru ca imi aleg singura hainele. Imi place moda, citesc ultimele noutati in materie de vestimentatie in revistele de moda. Acum, e bine ca avem acces la informatie. Cred ca ma cunosc cel mai bine si stiu cum sa ma imbrac.
- Esti adepta accesoriilor? De unde le achizitionezi?
- Ma imbrac de oriunde. Imi cumpar multe accesorii. Sunt de parere ca pantofii si gentile trebuie sa fie de calitate. Am in garderoba si rochite de 10 euro, care sunt sic. Imi place sa-mi pun tocuri, sa port rochie, dar in acelasi timp port si blugi si opinci in picioare. Imi place foarte mult moda! Sunt momente in care imi cumpar hainele si de la magazine de peste hotare: din SUA, de la New York, si din Germania. Imi plac hainele de la H&M, de la Mango si ZARA. Mai imi cumpar haine si de la designeri romani precum Maria Hohan, Razvan Ciobanu si Lena Criveanu.
- Adori calatoriile. Unde ti-a placut cel mai mult?
- Mi-a placut foarte mult in Hawaii. Am fost sa vad balene, tigri albi bengalezi, pasari in pericol de disparitie.
- Cresti vreun animal?
- Da, acasa la parintii mei am un labrador, Lola. Mi-as dori sa am o gradina zoologica, pentru ca iubesc enorm animalele. Daca vad un caine pe strada il iau si-l duc la doctor.
- Dupa succesul inregistrat cu piesa Don’t miss missing you, stiu ca te pregatesti sa incanti din nou fanii cu cel mai nou single al tau, "Crazy".
- Da, asa este. Piesa a putut fi ascultata vineri, 16 aprilie, la Radio 21, in cadrul emisiunii Muzica ta, realizata de Marian Soci si Cristi Stanciu. Odata cu noul meu single, va propun o vara Crazy. Sper ca noua mea piesa sa fie apreciata la fel de mult ca si Don’t miss missing you. Ma astept si imi doresc foarte mult ca noul meu single sa fie ascultat toata vara, pentru ca este foarte vesel si dynamic. Piesa Crazy va fi inclusa pe cel de-al saselea album din cariera mea solo, realizat in totalitate in strainatate.

Claudia Pavel a muncit timp de doi ani la albumul ei. Ea are un nume de scena nou: Claudia Pavel. La sfarsitul anului 2008, lanseaza piesa "Candy", care prinde foarte bine la public si urca pe primul loc in topuri. Piesa face parte de pe albumul Wrong Girl For That, un material realizat si masterizat exclusiv in Suedia, Germania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Artista a lucrat cu echipa care a masterizat si albumele trupei ABBA. Cel de-al doilea single "Just A Little Bit" este surpriza albumului, pentru ca pe ea canta si celebrul artist Fatman Scoop. Lansarea albumului a avut loc la Clubul Le Gaga din Parcul Herastrau. Single-ul "Don‘t Miss Missing You", a aparut in toamna anului 2009. Claudia are un nou single, "Crazy", cu care spera sa-si incante fanii la fel cum a facut-o pana acum.
Claudia Pavel alias Claudia Cream (nascuta la 19 octombrie 1984, in Mangalia) a inceput sa lupte pentru visul sau de la numai 7 ani, cand a luat primele lectii de muzica. Si-a cultivat talentul si vocea remarcabila, iar la 15 ani si-a facut debutul pe scena muzicala din Romania alaturi de grupul Candy. Desi succesul a fost considerabil, Claudia a decis sa se indrepte catre o cariera solo, intr-un moment cand a fi component intr-o formatie dance iti asigura un loc caldut in muzica din Romania. S-a lansat sub titulatura "Cream" in anul 2002, odata cu lansarea primului ei single "Mai Aproape" si a primului album solo "Crede in Mine". A urmat cel de-al doilea single, "Cant pentru tine", dupa care in 2003, pe 20 noiembrie, lanseaza cel de-al doilea album "Astept". De pe acest album ea promoveaza 2 piese "Inchide Ochii", o colaborare cu Marius Moga si "Jumatatea Mea", un featuring cu trupa Simplu. Al treilea album, intitulat "Te vreau", este lansat pe 01 ianuarie 2005. "Nu Din Prima Seara" este piesa ce promoveaza materialul. Pe 12 ianuarie 2006 apare si cel de-al patrulea material sub numele de "48 De Ore", de pe care sunt lansate 2 single-uri: "Cantecul Inimii" si "Stiu Ce-ti Place" (Vanilla Cream), un featuring cu Matteo.