Suta Daniel a publicat un articol in Revista TEO, intitulat: Oreste Teodorescu este interzis la Realitatea TV. Articolul prezinta motivul politic pentru care Oreste este cenzurat: pentru ca nu a marsat la Partidul Realitatea.
Celebrul jurnalist Oreste Teodorescu i-a uimit pe fanii sai de pe Facebook cu un mesaj scurt si destul de clar. Nu va mai aparea la postul de stiri Realitatea TV, iar motivele pentru care acesta ar fi cenzurat sunt politice.
- Astazi, cu un minut inainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea TV. Dupa 5 ani de combat impotriva Ciumei Rosii, pentru ca nu am marsat la ideea Partidului Realitatatea, si pentru ca politicul nu mai are nici o legatura cu jurnalistii independenti, cu parere de rau pentru publicul celei mai bune emisiuni din Romania, cu regretul ca il las singur pe Rares, intre lupi, fara sa imi doresc asta, va spun la revedere! Sper sa ne reintalnim televizat cat mai curand! Raman acelasi soldat unei cauze drepte pentru tara mea! Nu pot fi complicele nici unei masinatiuni, scrie Oreste pe Facebook.