Cand te gandesti la clatite, te gandesti la copilarie si la desertul preferat pe care il savurai alaturi de prieteni. La pauzele dintre cursele pe bicicleta ce se incheiau cand soarele deschidea fereastra spre apus sau la dulceata de cirese de care nu te mai saturai.
Pe 1 martie Tefal a dat startul celei de-a IV-a editii a campaniei Fabrica de Clatite si pune in joc premii pentru pasionatii de calatorii: plinuri de benzina, biciclete Pegas si marele premiu, un pasaport de calatorie de 2.500 de euro.
Calatorie in Jurul Clatitei
Cea mai tare vacanta incepe cu Tefal, tu trebuie doar sa alegi destinatia si locurile de vizitat. Ce trebuie sa faci? Achizitioneaza in perioada 1 martie - 30 aprilie orice tigaie, cratita sau oala Tefal, inscrie bonul prin sms la numarul 1810 sau pe fabricadeclatite.ro si poti castiga zilnic un plin de benzina, saptamanal o bicicleta Pegas sau marele premiu, un pasaport de calatorie de 2500 de euro, ca sa mergi oriunde iti doresti.


Tefal Mini Chefs - secretul celor mai gustoase clatite

Din Roma sau Paris pana in indepartatul Cancun, noile tigai in editie limitata Tefal Mini Chefs sunt raspunsul corect la intrebarea: Cum preparam o clatita de neuitat? Disponibile in 3 variante: Mexic, Italia si Franta, acestea te invita in cele mai yummy aventuri. Alege-ti ingredientele preferate, pregateste-te pentru cele mai sincere ovatii si descopera lumea alaturi de Tefal.
Cei 3 Mini Chefs simpatici au fost realizati prin tehnologia patentata Tefal de injectare cu cerneala, ce permite decorarea atractiva a bazei tigailor fara sa le afecteze rezistenta. Tigaile se vor transforma intr-un element de decor nostim, care dau un strop de coolness bucatariei tale!
In plus, indicatorul Thermo-Spot, ce se afla chiar in mijlocul tigaii, iti va spune cand aceasta a atins temperatura optima pentru a incepe sa gatesti. Iar datorita invelisului interior antiaderent nu este nevoie sa folosesti ulei. Niciun preparat nu se va lipi, iar tigaia se va curata cat ai spune: POFTA BUNA!
Sa pornim intr-o calatorie magica in jurul clatitei!
#FabricaDeClatite #IlovePancakes #Tefal

Despre Tefal:

Tefal, ingeniozitate acasa
De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.