Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete, presa, colaboratori si invitati de peste hotare.
Evenimentul de deschidere a magazinului din Bucuresti Mall a fost marcat de un alt eveniment important: prezenta artistei Alina Eremia care a anunțat intrarea sa in echipa Amazing Jewelry ca imagine oficiala a brandului in Romania. Vedeta a prezentat evenimentul si a interpretat imnul Amazing Jewelry, alaturi de DJ Lars, sosit din Copenhaga special pentru acest eveniment.
Sub sloganul Revolutia preturilor, brandul danez Amazing Jewelry, a adus si in Romania un suflu fresh pe piațta bijuteriilor, oferind piese pretioase, cu un design young, adresate generatiei Millennials, la preturi competitive.
Bijuteriile din argint 925 si argint rodiat, placat cu aur galben ssi roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile in colecțtii care se innoiesc frecvent.
Deschiderea celui de-al treilea magazin a marcat si lansarea in Romania a colecțtiilor de ceasuri barbatesti si de dama.
Incepand din luna ianuarie, in toate magazinele vor fi disponibile si colectii de bijuterii pentru copii, plus alte mii de modele de bijuterii si accesorii cerute de public.
Prin primul magazin deschis in luna septembrie in Promenada Mall, Amazing Jewelry a reusit sa cucereasca, in scurt timp, mii de femei si sa genereze un lanÈ› de deschideri care au continuat cu Iulius Mall Timisoara in noiembrie, Bucuresti Mall in decembrie, planul de extindere urmand sa adauge multe alte orase din tara in anul 2018.
Pe langa pretul corect, de neegalat pentru concurenta, insasi vizita in magazinele Amazing Jewelry este o experienta unica. Designul interior cool, inspirat de interioarele cluburilor si lounge-urilor, playlistul cu deep house creat special pentru brandul Amazing de catre DJ Lars, conceptul interactiv implementat printr-un fun corner cu o ruleta care iti ofera sansa de a castiga vouchere sau bijuterii, o camera pentru selfie pe care il poti livra instant pe mail si iPad-uri puse la dispozitia vizitatorilor, iti transforma experienta de shopping intr-una cu adevarat speciala.
Pentru cei care nu au timp sa ajunga intr-unul dintre cele trei magazine, exista varianta cumparaturilor online pe site-ul www.amazing-jewelry.ro, unde inregistrarea unui cont este rasplatita cu un cod unic de reducere de 5%.
In plus, prin abonarea la newsletter, afli primul ultimele noutati si ai acces la colectiile in editie limitata.
Magazinul deschis in Bucuresti Mall este al 39-lea magazin al brandului Amazing Jewelry.
Amazing Jewelry a fost lansat in 2016, in Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experienta de peste 14 ani in industria bijuteriilor, timp in care a creat branduri de succes, acesta a impus pe piata un concept inovator de business ce a cucerit deja 11 tari.
In 2018, Amazing Jewelry pregateste expansiunea pe 24 de noi piete si imbogatirea portofoliului de bijuterii si accesorii.