Cu peste 300 de birouri in 5 din cele 7 continente ale lumii, conceptul Fine&Country vine si in Romania, fiind a doua tara din Europa de Sud-Est din portofoliul lor, dupa Ungaria. Unul din primele trei branduri internationale de luxury Real-Estate, alaturi de Shoteby's International Realty si Christie's International Real Estate, Fine&Country intermediaza vanzarile celor mai fastuoase si mai interesante proprietati de lux din intreaga lume.
Agentia imobiliara romaneasca ce a reusit sa obtina licența Fine&Country si care se va ocupa de implementarea conceputului este Imoteca - The Residential Experts. Cea mai ieftina locuinta din portofoliul Fine&Country costa 150.000 de lire, iar cele mai scumpe depasesc 10 milioane de lire.
Fine&Country este un brand global de premium Real-Estate, specializat atat in servicii de marketing si vanzari, cat si in consiliere imobiliara pentru companii, corporatii sau investori independenti.
Inceputa in 2008, in Marea Britanie si extinsa in peste 15 tari de pe 5 continente ale lumii, Fine&Country are in prezent unul dintre cele mai bogate si mai extinse portofolii de proprietati de lux din intreaga lume.

Apartamente Versace de la 1 milion de lire sterline

Printre cele mai interesante proiecte vandute de Fine&Country se numara proiectul rezidential de lux AYKON London One din Londra. Design-ul interior al proiectului a fost realizat, in premiera pentru un proiect rezidențial, de Versace Home, unul dintre cei mai mari designeri de lux din lume. Pretul apartamentelor porneste de la 1 milion de lire sterline, in cazul unui studio, si ajunge la 4,8 milioane de lire sterline pentru un apartament cu 3 camere.

De ce Imoteca?

Imoteca a reusit sa obtina licenta Fine& Country dupa un proces indelungat, care a presupus atat analiza financiara si de potential a agentiei, cat si a Romaniei. Au fost mai multe intalniri la Londra, mai multi experti in Romania si toti au concluzionat ca, in acest moment, Romania este o piata stabila, maturizata, ce reprezinta atat potential crescut pentru investitii cat si potențial pentru investitori.
Incepand de astazi, romanii care isi doresc pot investi in proprietati aflate in alte tari din portofoliul Fine&Country, prin intermediul Imoteca.
In participarile noastre la evenimente internațtionale de Real-Estate am castigat 2 lucruri foatre importante: noi contacte si noi oportunitatati. Fine&Country este un brand international de top cu care ne-am bucurat sa putem lucra, caruia i-am prezentat situatia actuala si oportunitatile de pe piata imobiliara romaneasca si pe care am reusit sa-l facem sa vada potentialul acesteia.
Conceptul Fine&Country nu este o agentie imobiliara, ci accesul intr-o alta lume. Expertii brandului intermediaza vanzarea de proprietati, dar pot stabili si intalniri la cina cu celebri oameni de afaceri sau cu personalitati din lumea show biz. Sau pot, la fel de bine, sa ofere servicii de private art adviser sau invitatii la evenimente mondene internationale. (Rafaela Nebreda, Imoteca)