Groupama Asigurari, companie de top in Romania pe segmentul CASCO, a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 40% la pretul politei, in functie de comportamentul in trafic. Acesta va fi evaluat printr-un dispozitiv telematic instalat pe autovehiculul clientului, care inregistreaza o serie de informatii privind stilul de condus, evenimentele din trafic si alte date relevante, pe baza carora va fi oferit un rating. Clientii isi pot verifica È‹n timp real ratingul si isi pot ajusta deci comportamentul, avand astfel control direct asupra pretului politei.
Groupama este primul asigurator din Romania care introduce acest dispozitiv pentru a permite actualizarea tarifului CASCO.
Unul dintre obiectivele Groupama Asigurari este sa le oferim clientilor nostri produse si servicii inovatoare si adaptate nevoilor lor reale. Astfel, am utilizat beneficiile celor mai noi tehnologii pentru a dezvolta o noua clauza, prin care clientii CASCO pot beneficia de un tarif flexibil, care se ajusteaza trimestrial in functie de stilul de condus si evenimentele rutiere in care acestia sunt implicati. Ne-am propus sa devenim asiguratorul preferat al romanilor, iar acest proiect pilot este inca o dovada a eforturilor pe care le facem zi de zi pentru a fi mai aproape de nevoile clientilor, a declarat Calin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurari.
Clauza Autocontrol poate fi atasata unei polite CASCO, atunci cand clientul alege plata in 4 rate si prima totala este mai mare sau egala cu 800 euro/an. Achizitionarea acestei clauze ofera imediat o reducere de 20% la prima rata CASCO.